Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - wyrzuca grę do pulpitu

walkerXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem w internecie jest tego pełno, ale sprawdziłem chyba każdy możliwy sposób i dalej nie działa. Odinstalowywałem, usuwałem wszystkie pliki z gry, wyłączałem mody, dosłownie wszystko i dalej nie działa. Przy uruchamianiu gry pokazuje się logo bethesdy i wywala do pulpitu. Dodam, że wczoraj działał bez problemu. Dzisiaj chce sobie pograć i nic. :/ Mam wersje special edition.  Proszę pomóżcie :(

• Aive zmienił(a) tytuł na Skyrim - wyrzuca grę do pulpitu
Opublikowano

Wyłącz internet. Lub zablokuj dostęp Skyrima do internetu (gdzieś w ustawieniach firewalla). Creation Club ma problem z naszym regionem więc trzeba zablokować wszelką łączność z internetem. Creation Cluba i tak nikt zdrowy na umyśle nie używa więc nic nie tracisz. 

Teraz pozostaje pytanie czemu wcześniej działało, ale wydaje mi się że jedyną odpowiedzią jest Bethesda i ich umiejętności tworzenia działających gier. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...