Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem gry

peterson005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po ostatniej aktualizacji mam problem z odpaleniem gry. Otóż gdy włączam grę wszystko normalnie się ładuje jednak gdy ładowanie ekranu się skończy gra nagle przestaje odpowiadać i nic dalej się nie dzieje. Daje sc dla ułatwienia. Nic dalej nie da się zrobić czekałem z myślą, że po jakimś czasie jednak się włączy. Dodam że tuż przed aktualizacją wszystko było w porządku 

Bez tytułu.png

Opublikowano

mordo powiem ci że rozmawiałem z epic games a oni mówią do mnie takie coś  nie wiemy jak rozwiązac pański problem i powiedzieli ze mam słaby komputer 

a nie mam 

Opublikowano

wiem ja tez ale piwsze do mnie bot ze dostaja wiecej takich zgloszen i nie wiedza co zrobili zle ja sadze ze jak usuwali pompe heavy i snajpe to cos usuneli jeszcze i moia ze ten problem powinien sie naprawic po nastepny update ale nastepny to koniec sezonu wiec zmarnowane siano 

Opublikowano

Gdyby tak było to praktycznie każdy by nie mógł odpalić gierki a większość ludzi gra na luziku .

No ale jeśli masz racje to trochę słabo z ich strony że update dopiero na nowy sezon.

Opublikowano

Nic nie zrobisz na necie nie ma rozwiązania wszystko próbowałem spędziłem ponad 5 godzin nad tym i nic przykro mi może jutro jak dadzą następny tydzień to coś naprawia bo zjebali coś jak usuwali te bronie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...