Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PrimeGames.pl

- nowa jakosć minigames w Polsce -

KuRlwmH.png

- słowo o nas -

Witam!

Jestem głównym deweloperem nowopowstającego serwera minigames. W planach mamy zamiar zaoferować tryby SkyWarsSurvivalGames wraz z wersją Blitz, Hide'n'SeekSkyWallsArcadePartyGames, a także wiele innych, z autorskimi wzbogaceniami oraz ulepszeniami, które uważamy za słuszne. Jesteśmy otwarci na  głos społeczności i Wasze propozycje; to sugestie graczy będą w największej części decydować o kierunku, jaki nabierze rozwój naszego serwera.

- co nowego? -

To już było - powiecie. Podobnych inicjatyw było wiele - będziemy słyszeć.

Wiemy.

Ale znamy też stan polskiej sceny minigames. Serwery-giganty, gdzie gracz stanowi nicość, a wszystko podporządkowane jest zyskowi właścicieli. Może nasze słowa słyszeliście już kiedyś z ust kogoś innego, lecz gwarantujemy, że w naszym przypadku są one prawdziwe: my działamy z pasją, a pragnienie, by wzbogacić polskie serwery naszym projektem stanowi cel, z którego nie zrezygnujemy. Pragnienie, by wzbogacić rodzimą scenę serwerem, na którym to gracz jest priorytetem.

Na chwilę obecną posiadamy wydajny i oferujący wielkie możliwości silnik minigames, a także napisany tryb SkyWalls, powstający Hide'n'Seek, w najbliższym czasie stworzone zostaną kolejne. Idziemy jak burza, tworząc kod najwyższej próby w szybkim czasie.

Mamy środki wystarczające na prowadzenie serwera przez co najmniej parę miesięcy bez żadnego wsparcia od graczy - zapewnimy wszystko, co trzeba, od samego serwera Minecraft, po serwer Discord, a wliczając w to stronę internetową i sklepik dla donatorów.

- kogo szukamy? -

Potrzebujemy - administratorów, którzy w naszym teamie wśród samych najlepszych odnajdą swoje miejsce.

Poszukujemy budowniczych, którzy wiedzą co robią i dysponują ciekawymi projektami, głową pełną pomysłów i zapał do pracy z prawdziwego zdarzenia.

Oferujemy, że u nas - i z nami - staniesz się częścią być może jednego z najambitniejszych planów wśród polskich serwerów kiedykolwiek. Planu zupełnie realnego, lecz pięknego i wykonywalnego, co więcej, już tworzonego.

Oferujemy, że Twoja praca nie pójdzie na marne, a przyczyni się do wzrostu i siły naszego - Twojego i mojego - projektu.

- dołącz! -

Wszelkich zainteresowanych proszę o kontaktowanie się pod tym postem bądź pisanie na maila [email protected]

- screenshoty -

w oczekiwaniu na grę

nJnyeIH.png

arena SkyWalls w trakcie

Na4zeHO.png

iby91Qh.png

przykładowe lobby

leGLZdb.png

• Marosking zmienił(a) tytuł na PrimeGames.pl - nowa jakość minigames w Polsce - szukamy osób do pomocy
Opublikowano
39 minut temu, KaPeGie napisał:

Jakie są wymagania na zostanie administratorem?

Na początek chcemy się dowiedzieć, co takiego byłbyś w stanie nam zaoferować. Znajomość komend, WorldEdita, konfigurowanie pluginów - to wszyscy umieją. Czekamy na kogoś, kto wniesie do naszej ekipy coś, czego jeszcze w niej nie ma.

Opublikowano
10 minut temu, Catha napisał:

Hey,

Mogę poprosić o jakiś lepszy kontakt niż email?

Dot. Sponsoringu..

Uprzejmie prosilibyśmy jednak o pisanie na maila. Wychodzimy z założenia, że takie kwestie należałoby wyłożyć syntetycznie w paru głównych myślach. Nasz czas, czas osób zaangażowanych w projekt jest ściśle określony i nie wiedząc, co oferujesz i na jakich warunkach, trudno wchodzić nam w cokolwiek. Pozdrawiam

Opublikowano
1 godzinę temu, PrimeGames napisał:

Uprzejmie prosilibyśmy jednak o pisanie na maila. Wychodzimy z założenia, że takie kwestie należałoby wyłożyć syntetycznie w paru głównych myślach. Nasz czas, czas osób zaangażowanych w projekt jest ściśle określony i nie wiedząc, co oferujesz i na jakich warunkach, trudno wchodzić nam w cokolwiek. Pozdrawiam

Skontaktuje się poprzez mail wciągu 2 godzin.

Mvh Paweł.

Skontaktowałem się poprzez email prywatny.

Proszę sprawdzić

[email protected]

1.png

• Marosking zmienił(a) tytuł na PrimeGames.pl - szukamy osób do pomocy
Opublikowano
Dnia 29.01.2019 o 18:48, PrimeGames napisał:

Na początek chcemy się dowiedzieć, co takiego byłbyś w stanie nam zaoferować. Znajomość komend, WorldEdita, konfigurowanie pluginów - to wszyscy umieją. Czekamy na kogoś, kto wniesie do naszej ekipy coś, czego jeszcze w niej nie ma.

Hmmmm Potrafię bardzo dobrze pisać skrypty. Np. nie widziałem nigdzie skryptu podobnego do pex'a to go zrobiłem (Jeszcze kilka poprawek i puszczę go na forum) Potrafię rozmawiać z graczami i rozwiązywać ich problemy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po miesiącu nieaktywności temat zostaje przeniesiony do archiwum.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...