Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Komputer sam alt tabuje

Szpaj

Pytanie

Opublikowano

Witajcie

Od niedawna spotykam się z pewnym problemem. Mianowicie, gdy np. gram w jakąś grę samemu mnie wyrzuca na pulpit tak jak bym na niego z alt tabował albo okno przechodzi w stan nieaktywny (gdy np. pisałem pierwsze słowa tego posta nagle przestało mi pisać i gdy kliknąłem jakiś klawisz to wydawał się dźwięk błędu windowsa, mam win7 64bit). Bardzo mi to przeszkadza i nie jestem pewien czym to jest spowodowane.  Proszę o pomoc :)

dlaczego to czytasz?

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozwiązałem problem

Winą był program TP-LINK Wireless Configuration Utility

Wystarczy wyłączyć jego proces w menedżerze zadań

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

To na pewno nie wina klawiatury, gdyż problem ustaje po mniej więcej dwóch restartach komputera.

Czy mógłbyś mi powiedzieć, w jaki sposób mogę sprawdzić jakie programy korzystają ze skrótów klawiszowych?

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

Tak, poszukać programów działających w tle. Głównie to sterowniki kart graficznych czy różnych komunikatorów albo bzdetów do gier/programów które używasz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dzięki że wspomniałeś o komunikatorach. Miałem włączone powiadomienia na pulpicie od Discorda, może to jest powodem tego wszystkiego. Póki co jeszcze nie wiem czy to na pewno wina discorda. Jutro napiszę.

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

Niestety, nie była to wina Discorda. Nie wiem co jeszcze może być problemem, system jest aktualny tak samo jak wszystkie sterowniki karty graficznej.

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

Tym bardziej my nie mamy pojęcia, 

Twój problem zmienić klawiaturę i sprawdzić albo sprawdzić programy które używają skrótów klawiatury i działają w tle. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...