Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowane mmr flexy?

Night1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siema, ktoś jeszcze zauważył u siebie coś takiego? poprzedni sezon g4 dobre mmr jakieś 25-30pkt za wygraną. Aktualnie 10 gierek - 6 wygranych.

bug.png

Opublikowano
56 minut temu, Sneakysu napisał:

Solo grałeś czy z kimś kto ma dobbre mmr na poziomie diaxa?

Solo :) 1 gierka od razu dało mi p1 53pkt, gdyby nie to że 4 przegrałem bym miał d2 już.

Opublikowano

Dziwna sprawa, ja miałem diaxa w poprzednim sezonie a dało mi Golda 4 na start po wygranej grze, zrobiłem 7-3 w flexach i finalnie g1 60 lp końcowa ranga, więc riot pewnie coś zjebał jak zwykle

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

No cóż, coś się zbugowało przy przydzielaniu rangi początkowej :) znając życie gdy to ogarną cofną mi dywizje. Przy normalnym mmr raczej bym tyle nie dostał ^^

TyLZE5L.png

Opublikowano

Mi się fajnie działo na koncie. Jeszcze 2-3 dni przed rozpoczęciem sezonu zaczałem grac rankedy, dopiero co wyexpiłem konto więc były to moje pierwsze rankedy na tym koncie, na początek dostałem silvera 3 jako range początkową, po jednej grze wygranej "awansowałem" do silvera 4, potem dostawałem po 60-70lp za wygraną i po chyba 6stej grzę z 4w i 2l  dostałem range silver 1 xd grając już w silverze 1 normalnie zagrałem chyba ze 4 gry, wszystkie wygrałem i miałem gdzieś 90lp wiec pomyślałem że zagram sobie gre, wygram to bede miał promo do golda, a tu po wygranej grze wyskoczył komunikat że awansowałem na range bronz 4 xDD Ogolnie było dziwnie bo mmr miałem na poziomie golda 2 a wywaliło mnie do bronza xD napisałem do supportu i przeniesli mnie spowrotem do silvera 1, taka  historyja.

Opublikowano

Tak jak myślałem :D nie grałem od jakiegoś czasu, wbijam na konto a tam "awansowałeś" do silvera xD ale nagród za split nie zabrali także ez.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...