Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wszystkimi serwerami prywatnymi

cray5565

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zmieniłem komputer na lepszy i "nie działa" mi żaden serwer metin. Na gladorze musiałem czekać dobre 10min aż po wyborze postaci załaduje mi się gra, a potem co się troche ruszyłem to miałem ścinke na pare sekund. Na pangea przy ładowaniu jest dobrze, lecz potem po naciśnięciu klawisza "W" obraz się nakłada i nie mogę nic zrobić (niżej podałem link jak to wygląda). Na nerwii wszystko się początkowo dobrze włączyło, ale tak jak na gladorze przy ruchu czy biciu mobów następowały kilkusekundowe ścinki przez co nie dało się grać. Sterowniki aktualizowałem oraz próbowałem downgrade'ować sterowniki karty graficznej (wszystko na marne). Na moim komputerze metin powinien działać na spokojnie bez żadnych problemów dlatego co do fps to wszystko było ok (karta graficzna - 1060 6gb, 16gb ram, procesor - amd fx 8300). Proszę o pomoc bo metin był ze mną przez lata i chciałbym nadal w niego grać bo to świetna gra.

Tutaj jest pokazane "nakładanie się obrazu" na pangea

Opublikowano
8 minut temu, Bongos™ napisał:

Siemanko.

Spróbuj zainstalować inne sterowniki. Np z gtx'a , powinno pomóc ew zobacz ustawienia karty granicznej opcję 3D zależy też o rodzaju karty.

Wiesz może na co zwrócić uwagę przy opcjach 3D ? 

Opublikowano
4 godziny temu, Bongos™ napisał:

Jeżeli masz czas wyslij SCR ustawień bo dokładnie nie pamiętam co tam było w tych ustawieniach. Ew możesz także metodą prób i błędów spróbować w ustawieniach. Lecz polecam zrobić sobie kopie zapasowa ustawień iż można mieć później lekki problem.

Pozdro mordeczko Bongos™

Wysłałem na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...