-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz

Pytanie
Hardcore135
Hardcore135
Witam wszystkich..
Wiem że temat był wałkowany nie raz bo sam znalazłem powiedzmy odpowiedzi na moje pytanie ale nie ogarniam ;p
Chodzi mi o taką banalną rzecz jak dodanie start/stop pętli pod dane przyciski.
Mam w programiku który napisałem pętle która polega na wciskaniu kilku klawiszy i przeciąganiu myszki po kordach.
Chciałbym żeby dana pętla uruchamiała się gdy wcisnę dany przycisk np. F1 i żeby cały czas działała w kółko dopóki nie wcisnę np. F2.
Wiem że to bylo już przerabiane ale czytam te tematy i jakoś sobie poradzić nie mogę.
;D Chciałbym by ktoś napisał mi co mam dopisać i w którym miejscu :)
Z góry dziękuję za pomoc :)
Tak wygląda mój skrypt:
MouseClick("left", 984, 362, 1) Sleep(100) MouseClick("left", 702, 286, 1) Sleep(100) MouseClick("left", 582, 386, 1) Sleep(8000) MouseClick("left", 312, 418, 1) Sleep(25000) Send("{F6}") Sleep(100) Send("{SPACE DOWN}") Sleep(100) $ilems = "10800000" $timer = TimerInit() Do Send("{1}") Sleep(10) Send("{2}") Sleep(10) Send("{3}") Sleep(10) Send("{z}") Sleep(10) Send("{W DOWN}") Sleep(200) Send("{W UP}") Sleep(200) Send("{S DOWN}") Sleep(200) Send("{S UP}") Sleep(100) MouseClickDrag("RIGHT", 558, 264, 610, 264) Sleep(100) Until TimerDiff($timer) >= $ilems5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.