Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer stworzyć dla graczy? - opinie użytkowników

Shiro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema czego brakuję na rynku bo ostatnio mam chęci stworzyć kolejny serwer ;p myślałem o caveblocku na wersji 1.12.2

życie życie jest nowelą 

Opublikowano

A może serwer typu jakiś odświeżony prison ? lub coś nowego z ekonomią. Ewentualnie serwer na modach.

Zawszę chętny do pomocy ^^

• Biter. zmienił(a) tytuł na Jaki serwer stworzyć?
Opublikowano

caveblock mi nie przypadł do gustu.

Ja to bym pograł na serwerze z jednym trybem powiedzmy jakąś grą, i żeby było można nonstop rozwijać tę postać, później rankedy czy coś.

Albo jakiś miły przyjemny survival z działkami, ale takie działki klasyczne, nie plot me bo nie lubię tak pustej mapy.

Opublikowano
9 minut temu, Amove napisał:

caveblock mi nie przypadł do gustu.

Ja to bym pograł na serwerze z jednym trybem powiedzmy jakąś grą, i żeby było można nonstop rozwijać tę postać, później rankedy czy coś.

Albo jakiś miły przyjemny survival z działkami, ale takie działki klasyczne, nie plot me bo nie lubię tak pustej mapy.

Mówisz o tych takich działkach "w terenie" A mi się wydaje że tych serwerów jest multum 

życie życie jest nowelą 

Opublikowano

Chodzi ci teraz o te bloki dźwiękowe co się postawi i masz cuboilda ?

Za bardzo się cofnąłem i pomyślałem o takich działkach co admin musi dać :D

Niby multum, a ich rzadko widzę, a jak już coś jest to kiepski serwer ojj kiepski

• Marosking zmienił(a) tytuł na Jaki serwer stworzyć dla graczy? - opinie użytkowników

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...