Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas na nowy sezon - Opis patcha 9.2

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadszedł już ten czas! W dzisiejszym nocnym patchu zostaną zresetowane nasze dywizje i grindowanie zacznie się na nowo. Nowy patch wprowadza między innymi nową postać - Sylasa: Wyzwolonego z Kajdan, zmiany w dywizjach, większe i mniejsze buffy/nerfy na poszczególnych championach oraz przedmiotach, zmiany w runach, zmiany w turretach/inhibitorach, zmiejszony exp w jungli oraz oczywiście nowe skiny - obecnie będą to skiny z serii "Rozrywkowi" i dostaną je takie postacie jak Vayne(+ prestiżowa), Sejuani oraz Tahm Kench. 

Wszystkie informacje szczegółowo opisane znajdziecie tutaj: https://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/patch/opis-patcha-92

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Szczerze mówiąc zastanawia mnie jak prędko Sylas dostanie nerfy, albo coś w nim zmienią.
Niektóre R'ki są warte skopiowania, niektóre niebardzo, może być dosyć ciekawie.
Mimo wszystko wydaje mi się, że będzie to postać natychmiastowo banowana na rankedach w niższych dywizjach.
Odnośnie skina do Vayne - nie za bardzo mi się podoba.
Jest ona moim ulubionym AD Carry, ale zdecydowanie wolę skin Aristocrat Vayne, wygląda dużo lepiej.
Zobaczymy jak będzie się prezentować w grze.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...