Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam cheatów w eix/epk

Sonies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym prosić jeśli ktoś posiada takie cheaty o udostępnienie.

Poszukuję cheatów w formacie *.eix/*.epk

Szukałem, być może źle, ale same takie w pythonie.

Kiedyś to było tego pełno...

Może być nawet sama auto pelerynka albo coś.

wh w tym formacie już mam.

Wszelkie inne lajkiem nagrodzę, albo kilkoma itd. ;) 

Dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano

._. 'cheaty eix/epk' to spakowane pliki pythona z edytowanym game.py(dodaniem importu) czy innym plikiem, ktorych używa client. Aktualnie większość serwerów używa Cythona więc nie tłumacząc powiem, że ten sposób załączenia plików do gry raczej nie zadziała. Jeżeli rozpakujesz rooty w serwerze bez cythona wystarczy wrzucić swoje przyklad.py dac w game import przyklad spakować plik i uruchomic client'a game zaimportuje twoj plik z mh. Teraz, żeby załadować py na serwer musisz napisać własnego loadera w c++ i injectować go do gry jeżeli przykładowo będzie biblioteką dołączaną dynamicznie, ewentualnie możesz szukać luk zrobionych /pozostawnionych przez technika serwera np. liby. W każdym razie cheaty w metinie od początku opierają się na pythonie/c++ i innych językach programowania a eix/epk to nie format cheatów tylko sposób pakowania plików, które client potem ładuje.

Opublikowano

Wiem że eix/epk to format spakowanych plików, no ale dobra.

Wyraziłem się chyba nie do końca jasno. 

Poszukuję takich, które nie odpalasz za pomocą injectora, czy też nie trzeba kombinować z pythonem.

Ale gotowców które można wrzucić do pack i dopisać w indexie to i owo, to już raczej daremno szukać?

Takie rzeczy były, ale linki powygasały.

Potrzebna mi jedynie autopelerynka/mobber w takim właśnie spakowanym formacie. 

Wiem że jestem prymitywny, i że proszę o rzeczy o które wielce mędrcy tego forum będą po mnie jechać jakże ja mogę się na tym nie znać?

No poradniki są, są..

Ale szukam takich prymitywnych dodatków spakowanym takim prymitywnym formatem epk/eix bez zabezpieczeń, bez pythonów, bez injectorów, bez dysków d/c/a itd.

Zwykłe, prosciutto do każdego takiego klienta.

O to proszę i dziękuję.

Nie mam za wiele czasu by tak teraz grzebać, dowiadywać się, kombinować.

Idę do roboty to mógłbym odpalić auto przyciąganie, wh już mam.

Bo odpalam tak kilka laucherów, 

kilka postaci expie,

no proszę państwa, bądźcie ludźmi ;) 

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...