Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mbot

Legendary Sin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ...

Czy mógłby mi ktoś napisać odp na parę pytań? :

- Gdzie można ściągnąć Mbot'a ?

- Gdzie można kupić doładowanie do Mbot'a ?

- Czy są bany za Mbot'a ?

- Czy działa on jak sbot w isro ?

Z góry dzięki wielki ... daje 5* za pomoc :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Daruj sobie tego mbot-a , jakiś szajs :s

Weź ibot-a też darmowy, ale czysty i bardzo dobry. No wiadomo, że najlepszym botem jest sbot, ale on jest płatny

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Bajki ładne opowiadacie co do MBOT

A więc:

- Gdzie można ściągnąć Mbot'a ? - http://botters-heaven.net/, Dział Download tylko popatrz dobrze bo jest tam kilka tego.

- Gdzie można kupić doładowanie do Mbot'a ? Mbot jest jeszcze darmowy, gracze go testuja lecz mozna go używac i działa dobrze, lecz niedługo będzie płatny.

- Czy są bany za Mbot'a ?- Używałem go tydzien i nie dostałem Bana

- Czy działa on jak sbot w isro ?- Działa bardzo dobrze, zadrzaja się jeszcze jakies problemy ale jest bardzo dobrym botem, posiada wiele opcji, W tym Party Buffer, jest to pierwszy bot który posiadał Tak dobrze działającą rzecz. POLCEM GO

MBOT JEST DO ISRO ALE RÓWNIEŻ DO CSRO!

Pozdrawiam Dziadzia

Opublikowano

Bajki ładne opowiadacie co do MBOT

A więc:

- Gdzie można ściągnąć Mbot'a ? - http://botters-heaven.net/, Dział Download tylko popatrz dobrze bo jest tam kilka tego.

- Gdzie można kupić doładowanie do Mbot'a ? Mbot jest jeszcze darmowy, gracze go testuja lecz mozna go używac i działa dobrze, lecz niedługo będzie płatny.

- Czy są bany za Mbot'a ?- Używałem go tydzien i nie dostałem Bana

- Czy działa on jak sbot w isro ?- Działa bardzo dobrze, zadrzaja się jeszcze jakies problemy ale jest bardzo dobrym botem, posiada wiele opcji, W tym Party Buffer, jest to pierwszy bot który posiadał Tak dobrze działającą rzecz. POLCEM GO

MBOT JEST DO ISRO ALE RÓWNIEŻ DO CSRO!

Pozdrawiam Dziadzia

Czesc Dziadzia, czy aby uzywac Mbota teraz , to musze logować sie jakos do niego czy da rade jakos bez tego, bo zeby sie zalogowac to trzeba zaplacic na paypal .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Poprawie ciebie, nicam999 : mbot jest płatny.

Tak, źle zinterpretowałem, wystarczy, że jenorazowo kupisz naprzykład PBMC, żeby miec Totalaccount, i tyle

Opublikowano

Ludzie swieci mbot jest platny i jest do csro..  jest do isro?? szczerze nie wiem..

Kosztuje ~10$ na miesiac na 2 ip.  kup sobie lepiej flagship vipa bedziesz mial darmowego bota i 50% wiecej expa.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ludzie swieci mbot jest platny i jest do csro..  jest do isro?? szczerze nie wiem..

Kosztuje ~10$ na miesiac na 2 ip.  kup sobie lepiej flagship vipa bedziesz mial darmowego bota i 50% wiecej expa.

@offtop

Tego jeszcze nie widziałem żeby mod działu nie wiedział istotnych rzeczy a po za tym nie czytał tematu Oo

@Topic

Jest to obecnie najlepszy bot wg. mnie więc jeśli już masz stracić na coś kase to polecam na Flagship vip ;) Miejąc darmowo wtedy bota.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

dla mnie najlepszy jest wlasnie mbot (bo nie uzywalem tych ibotow bo nie moge sciagnac :P)

dodam screana co zrobilem w ciagu 1 dnia od zera :)

zbieram -

Opublikowano

@UP

Archeologia, double post, spam, ładnie. Zamykam.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...