Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chcialbym podziękować garści osób za wsparcie i zainteresowanie w słusznej sprawie, bo przecież nic to nas nie kosztuje!

Poniżej zamieszczam link do video a jeszcze nizej obszerna wypowiedź.

Moją misją jest to co większość użytkowników zobaczyła by  z wielką chęcią, czyli okropne dojechanie rafonixa przez niepozorna osobe ( 80kg/180cm) która swoja posturą nie wykazywałaby sądzę szans na wygraną z takim fajterem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Teraz na poważnie. Walka z Rafonixem to odległy cel, o czym będzie pamiętał każdy kto się tym chociaż trochę zainteresował i dołożył skromną cegiełkę w postaci suba na kanale. Ja, wojownik wykopu wysłany aby pomścić połamanego w walce magicala, TEDI BG!! Zapamiętaj ten nick bo czy tego chcesz czy nie, niezwarzając na negatywne komentarze ( nie usunę konta ), prędzej czy później dopnę swego, a wtedy każdy będzie wykrzykiwał moj pseudonim w chwale, kiedy to opluję leżącego u moich stóp Marcina Krasuckiego, znanego jako Rafonix WalikoniX. Dojechany przez jedną osobe, która reprezentować będzie tysiące przeciwników tego osobnika, ileż to satysfakcji dostarczy obraz opuchniętej mordy mojego przyszłego przeciwnika! 

Cel jest odległy, więc trzeba będzie robić po drodze przystanki, a pierwszy z nich nosi nazwe przystanek GUZIK! Zawodnik znany z pierwszej gali famemma, gdzie nie pokazał swoimi umiejętnościami nic konkretnego, dostał sromotny wpierdol. Ostatnio podczas youtubeshore wyżej wymieniony szukał zaciekle przeciwnika na kolejna gale, ale nikt nie chce się z nim bić z wiadomych powodów - KTO TO JEST GUZIK? No właśnie, a kto to jest TEDI BG?? Pewnie teraz pomyślałeś, a więc już tłumaczę...

Z racji na mało popularnego Guzika, ustalam sobie tego opasłego luja za pierwszy cel, pierwszy przystanek na famemma. Na Guzika nie potrzeba mi dużej ilości subskrypcji na kanale, aby ten zaakceptował walkę, a zaakceptuje na pewno bo nie chce nikt sie z nim bić, przeciwnik ok 30kg lżejszy wyda mu się łatwym celem, łatwym zarobkiem, no i tu się chłop zdziwi bo ten niepozorny zawodnik jest w stanie przygotować się do walki przy boku jednej z legend KSW o czym Guzik dowie się za późno, a może i wcale ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Korzystając z możliwości walki z Guzikiem, wykorzystam możliwość dostania się do Rafonixa i oficialnie wypowiem mu pojedynek na kolejnej gali, w czym pomogą mi ludzie którzy usłyszą mój apel w wideo promującym walke z Guzikiem, a wtedy Rafonix będzie już tylko formalnością! 

Aktualnie wyczekuje aż Marcinek wejdzie na omegle, może uda mi się go trafić, a co za tym idzie poinformować więcej ludzi potencjalnie zainteresowanych o moim diabelskim planie zdeptania Rafonixa oficialnie w klatce na zasadach mma, czysty sport, zero nienawiści. 

Tak więc jeśli doszedłeś do tego momentu w poście, to już wiesz co zrobić mordeczko. Zachęcam do subskrybowania mojego kanału, gdzie raz w tygodniu bedzie wjeżdzać nowe video, a na codzien sportowe streamy!!

Tak właście to co widzisz, sportowe streamy !! Nie jestem kolejnym patusem bez pomysłu na życie, który będzie szerzył patologie wsród dzieci. Na moich streamach ludzie znajdują motywacje do ćwiczeń, pochwalają to i podczas zaledwie 2dni streamu udało mi się już złapać kontakt z kilkoma osobami które są zainteresowane moim kontentem. Tego na youtube jeszcze nie było, sportowy wariacik, realnie a nie jedynie miesiąc przed walką! Egzekucja się zbliża wielkimi krokami, wpadaj ziomek na kanał, to jedna subskrypcja dla Ciebie, a dla mnie to znak, że jest tu troche osób które chciałby by to zobaczyć. POZDRO !! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...