Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Innowacyjny tryb serwera Survival - opinie użytkowników

MCSH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie:  "zrób coś czego nie ma" "survival ? daj spokój" itp. komentarze znam można powiedzieć na pamięć.
Pytanko brzmi jeśli już byście zagrali na serwerze survival (sredniego pozomu ) i miałyby być tam działki to jakie woleli byście.
Mianowicie:
1. Zwykłe podstawowe z dostępnego z internetu pluginu typu plotme, ze po wpisaniu działka teleportuje nas na działki i tam możemy się teleportować na działkę. I nie możemy rabować.
2. Działki w stylu "frakcji" tzn. szukamy sb na mapie miejsca (na tej co spawn) i zakładamy cuboida, oczywiście standardowo możemy dodawać graczy usuwać, tryb walki wyłączony na działce, i można otwierać skrzynie. (drzwi beda dostepne tylko do dodanych osob, ale jak zapomnimy zamknac badz je wybudowac a skrzynia bedzie w srodku to inni gracze beda mogli nas "okraść") Oczywiscie działki nie z pluginu factions badz z jakiegos podobnego.

Nagradzam każdy komentarz na temat.
Macie inny pomysł odnośnie działek na serwerze survival ? Dajcie znać !
Z góry dziękuje !

• Biter. zmienił(a) tytuł na Jakie jest Wasze zdanie na temat takiego serwera survival?
Opublikowano

Sposób 1 - to już się bardziej freebuild by zrobił niż survival. 

Według mnie sposób drugi lepszy :) 

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Ja bym zagrał na trybie survival+frakcje+działki jako plotme, oczywiście drop z rud i /warp kopalnia itd...

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

• Marosking zmienił(a) tytuł na Innowacyjny tryb serwera Survival - opinie użytkowników

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...