Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam spolszczenia do MW3

Ichigo^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka,

mam pytanie. Czy którykolwiek z was posiada spolszczenie do gry Call of Duty: Modern Warfare 3 ? A jeśli nie, to czy mógłby ktoś zapewnić mi dostęp do polskich napisów ?

Od razu zaznaczam, że posiadam grę oryginalną na steamie. Klucz kupiłem ze strony cdkeys ale po aktywacji grę mam tylko w języku angielskim. :X

• pannikodem zmienił(a) tytuł na Szukam spolszczenia do MW3
Opublikowano

Z tego co wiem jeżeli nie masz w opcjach polskiego to prawdopodobnie w ogóle nie można tego zmienić i będziesz musiał grać na angielskiej wersji bo nie da się tego zmienić ale spróbuj pierwszy link z googli 

https://www.spolszczenia.pl/gry/call_of_duty_modern_warfare_3/1530/szczegoly

Opublikowano

Linki zawarte z tej strony wygasły.

Gdybym znalazł wcześniej spolszczenie, to bym nie zakładał tematu :X A wolę się spytać, bo może ktoś takowe posiada. Do Call of Duty 4 jakiś czas temu zostało udostępnione. Te również posiadam w wersji angielskiej na steamie ale mimo tego na spolszczeniu wszystko śmiga jak należy.

Opublikowano

Kiedyś na tym forum jak był jeszcze dział z CoD'em było wrzucone spolszczenie do BO2 i MW3 lecz nie mogę znaleźć teraz tego tematu po zlikwidowaniu. Jeszcze poszukam ale wątpię

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano
Dnia 27.01.2019 o 18:20, RyXeL napisał:

Kiedyś na tym forum jak był jeszcze dział z CoD'em było wrzucone spolszczenie do BO2 i MW3 lecz nie mogę znaleźć teraz tego tematu po zlikwidowaniu. Jeszcze poszukam ale wątpię

Spoko. W razie gdybyś znalazł, byłbym bardzo wdzięczny. =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...