Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z VirtualBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę zatwierdzić OK! Obok wyskakuje "Wykryto nieprawidłowe ustawienia" Wygrałem FreeBSD (32-bit) a chcę w ustawieniach zmienić Sieć na Hamachi... A zatwierdzić nie mogę...

image.png

Opublikowano
3 godziny temu, SK4Z4NI3C napisał:

Tak.

Git, możesz napisać na gg? Preferuję pomoc zdalną, jeśli zechcesz. Jeśli chcesz rozwiązanie to udzieliłbym Ci jej na PW, lecz potrzebuje screena z zakładki System-> procesor ;)
Zwykle każdy wybiera pomoc zdalną xd 

Jak nie masz gg, nie chcesz zakładać i chcesz szybsze odpowiedzi, to wejdź na moją stronę.
I użyj tam buttonu, stworzy Ci jednorazowy numer, który zapisuje się w plikach cookie. Po zamknięciu przeglądarki zwykle cookie się usuwają więc generuje się nowy numer itd. ;)

Info dla moderacji:
Nie promuję swojej strony, tylko daję sposób kontaktu do siebie dla tych, co nie posiadają gg a chcą kontakt przez gg itd., więc nie podlegam złamaniu regulaminu rzecz jasna, tak sądzę :D 

A jednak podlegasz regulaminowi i nie ma tu miejsca na promocję twojej strony, zwłaszcza takiej, na której praktycznie na samej górze umieściłeś link do swojego forum. Link wycięty.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

W ustawieniach wejdz w system a dalej w akceleracja. Będziesz tam miał wirtualizację sprzętową następnie wyłącz obsługę VT-x/AMD-V.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...