Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin Changer - Program do zmiany skinów

Rekomendowane odpowiedzi

• xOstateczny zmienił(a) tytuł na Skin Changer - Program do zmiany skinów
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jest problem z legendarnymi skinami. Z Aszką nie miałem tego problemu, ale Lee sin już na przykład ma ten problem. Animacje się lubią nie używać. Tak po prostu.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 17.02.2019 o 12:35, Revayerq napisał:

Jest problem z legendarnymi skinami. Z Aszką nie miałem tego problemu, ale Lee sin już na przykład ma ten problem. Animacje się lubią nie używać. Tak po prostu.

Da sie jakoś to naprawić? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Stepnak napisał:

Da sie jakoś to naprawić? 

Niestety, to wina twórców programu, a obstawiam, że aby to naprawić musisz kupić tego skina ?

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
3 godziny temu, xOstateczny napisał:

Niestety, to wina twórców programu, a obstawiam, że aby to naprawić musisz kupić tego skina ?

A była już taka sytuacja i twórcy coś ponaprawiali czy narazie  nic nie było?

Opublikowano
24 minuty temu, Stepnak napisał:

A była już taka sytuacja i twórcy coś ponaprawiali czy narazie  nic nie było?

LOLSkin działa jak nakładka, pewnie dlatego nie działa, bo nie ingeruje za dużo w pliki, myślę, że mogłoby być bannable jakby to chcieli naprawić.

Chociaz z drugiej strony musieliby ingerować w animacje, więc myślę, że odpada.

Bez nazwy-2.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się zmieniać też skiny innych graczy w tym changerze? Przykładowo, grając z kolegą mogę zmienić skin jego postaci?

Opublikowano
25 minut temu, .grimm napisał:

Da się zmieniać też skiny innych graczy w tym changerze? Przykładowo, grając z kolegą mogę zmienić skin jego postaci?

Nie ma takiej możliwości. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano
11 godzin temu, Sneakysu napisał:

Nie ma takiej możliwości. 

Pobrałem i przekonałem się na własnej skórze, że jednak jest. W prawym dolnym rogu można zaznaczyć, czy skin do danej postaci ma być przypisany członkom drużyny. Naturalnie znając postać, którą będzie grał mój znajomy mogę wybrać skórkę i przypisać ją do drużyny. Niestety, doświadczam jakiegoś rodzaju spadków fps w pewnych momentach gry, które później znikają i wszystko działa. Dzieje się tak tylko, kiedy włączam ten program.

Opublikowano
23 minuty temu, .grimm napisał:

Pobrałem i przekonałem się na własnej skórze, że jednak jest. W prawym dolnym rogu można zaznaczyć, czy skin do danej postaci ma być przypisany członkom drużyny. Naturalnie znając postać, którą będzie grał mój znajomy mogę wybrać skórkę i przypisać ją do drużyny. Niestety, doświadczam jakiegoś rodzaju spadków fps w pewnych momentach gry, które później znikają i wszystko działa. Dzieje się tak tylko, kiedy włączam ten program.

O proszę, nie wiedziałem o tym. Co do spadku FPS to naturalne, że przy takich programach spadają one w grze. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A Wy nadal łykacie bejty, że to nie jest bannable? Ja pisałem o tym od kilku miesięcy jak to wyszło ale nigdy nikt nie słucha ? To mimo wszystko jest program trzeci, który może i nie ingeruje w grę i w jej pliki ale jest programem dodatkowym do lola i mimo wszystko nie ma miejsca.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
13 godzin temu, Creative napisał:

A Wy nadal łykacie bejty, że to nie jest bannable? Ja pisałem o tym od kilku miesięcy jak to wyszło ale nigdy nikt nie słucha ? To mimo wszystko jest program trzeci, który może i nie ingeruje w grę i w jej pliki ale jest programem dodatkowym do lola i mimo wszystko nie ma miejsca.

Do póki program nie ingeruje w pliki gry oraz nie wspomaga twojej rozgrywki w żaden sposób, nie jest on bannable. NATOMIAST przez to że jest to program trzeci, jeśli wystąpią błędy lub twoje konto zostanie skradzione, to Riot nie ponosi żadnej odpowiedzialności oraz nie pomoże w żadnym wypadku odzyskać owe konto.

Polityka na TR uległa zmianie i program taki jak LOL Skin jest tam banowany permamentnie. Natomiast na EU jak i tych podobnych program dalej należy do tej samej polityki, czyli Riot nie wspiera programów trzecich i nie odpowiada za wyrządzone szkody.

Co nie zmienia faktu, że również na EU taka polityka może zostać zmieniona bez informowania z poziomu klienta graczy.

Bez nazwy-2.png

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie ryzykował bym z żadnymi skin changerami ponieważ riot już niejednokrotnie zaznaczał że jest to ingerowanie w pliki gry i można za to wyłapać bana tak jak np za custom skiny 

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
  • 1 rok później...