Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ASkyBlock - jak wpisywać id w configu?

Press.

Rekomendowane odpowiedzi

• Biter. zmienił(a) tytuł na ASkyBlock - jak wpisywać id w configu?
Opublikowano
Dnia 22.01.2019 o 22:53, MarmarukHD napisał:

Poczytaj sobie cos o tym tutaj; https://github.com/tastybento/askyblock/blob/master/config.yml lub tutaj; 

moze ktorys z tych tematow pomoze;)

Nie mam zielonego pojęcia co ten temat podlinkowany przez Ciebie ma do mojego problemu.

W pliku config.yml nie jest napisane jak trzeba to zapisać w pliku minishop, sposoby zapisu id w configu nie działają w minishopie.

Ja rozumiem, że można chcieć komuś pomóc nie znając się zbytnio na temacie, aczkolwiek to co ty robisz (linkowanie pierwszych lepszych stron, który podsunie Ci wujek google) to zwykły spam.

giphy.gif

Opublikowano

Zazwyczaj próbowałem wtedy wpisywać nie po ID, ale pod nazwę po angielsku oczywiście, tak robiłem w pluginie chestcommands i jakimś shopie i fajno działało, może spróbuj.

Opublikowano
3 minuty temu, Amove napisał:

Zazwyczaj próbowałem wtedy wpisywać nie po ID, ale pod nazwę po angielsku oczywiście, tak robiłem w pluginie chestcommands i jakimś shopie i fajno działało, może spróbuj.

No właśnie w takim chestcommands nie ma z tym żadnego problemu, id wpisuję tak '45:2' i wszystko pięknie śmiga.

Natomiast ten plik nie czyta mi tego co jest po dwukropku, wpisywanie słownie nic nie da, gdyż taki lapis to dye:4.

Chyba, że da się to zapisać w jakiś inny sposób? 

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...