Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy wybieraniu postaci, wyrzucanie do logowania

Antychryst176

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc od jakiegos tygodnia borykam się z problemem, że gdy wybieram postac to się zatrzymuje animacja wybrania mojej postaci i nie przenosi mnie do pasku ladowania i musze klikac esc i tak pare razy do ekranu logowania wyjsc zeby w koncu tą postać mi wybrało. - to samo jak logam i channel zmieniam.

Gdy chce założyć postać to gdy wpisuje nick i zatwierdzam wyrzuca mnie do ekranu logowania, po czym pisze ze twoje konto jest juz połączone.. a postaci nie tworzy. Gdy chce usunac to samo, w tym przypadku jej nie usuwa ale także wyrzuca i "twoje konto jest juz połączone"
aktualnie grałem na dwóch serwerach na których ten problem występował, pewnie dla tego ze nie miałem przyjemnosci zagrac na niczym innym w tym okresie. Serwery te to Velorium.pl // Nerwia.pl.

Jak ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem, lub wie jak mi pomóc to bardzo bym prosił bo mnie to starsznie irytuje. 1h zakladania postaci, 30 minut usuwania, 10 minut wchodzenia do gry.
Jakby kogos interesował mój sprzęt to nie jest STARY, komputer porzadny za jakies 4 kawałki kupiony półtorej roku temu. 

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem przy wybieraniu postaci, wyrzucanie do logowania
Opublikowano

Jak czytam ze ktoś próbuje wejść na postać albo ja zrobić i go po chwili wywala po czym przy re-logowaniu pisze mu to słynne hasło "twoje konto jest już połączone" to aż chwyta mnie zaduma czy może nie podawałeś komuś kiedyś tam (w odległym czasie) podobnych passów to konta i teraz ta osoba próbuje się zalogować XDD bo widzi ze na te pasy jest już konto założone.

Szczerze to oba te serwery to taka żenada trochę. 

Ale cóż no najlepiej sprawdź połączenie z internetem czy czasem jakieś pakiety nie uciekają ci.

Defrag dysku tez spoko sprawa albo ccleaner i rejestr czysc.

Pobier jeszcze raz serwer z inneg hosta najlepiej (jak sie da) wykapuj go na innym dysku i zpachtuj go. a i wczesniej zrob nowe konto na innych pasach i emailu XD (nie zaszkodzi rozwikłać mojej zadumy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...