Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w wyborze telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam jakiegos telefonu do 2000zł.
Co mozecie polecic, bez żadnych iphonów.
Myślałem o nowym Honor View 20 / S8 / P20
Priorytety - Bateria / Wydajność telefonu

Opublikowano

P20 to shit odpada już na starcie, słabe wykonanie i masa błędów producenta.

Lepszy jest Mate 20 następca P20

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano

Jeżeli zależy Ci przede wszystkim na baterii i wydajności, to za 1500 zł masz Xioami Pocophone F1 z akumulatorem 4000 mAh (+ szybkie ładowanie), Snapdragonem 845, 6GB RAM i aż 128 GB pamięci wewnętrznej. Pod tymi dwoma względami bezkonkurencyjny na swoim pułapie cenowym. 

Opublikowano

Już wolałbym bardziej Mi Mix 2s niż poco f1. Wydajność nie odbiega, a za to masz NFC, lepszy aparat, lepsze wykonanie (trwalszy) i troszkę mniejszy nie przekraca 6" (akurat dla mnie to też jest plus).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poco wydajnościowo jest na prawdę ok, niestety jego wykonanie to niższa półka.. czuć plastikiem, chińszczyzną. Znacznie lepszy, a i również wydajniejszy jest Xiaomi Mi 8, lub ww Xiaomi Mi Mix 2s. 
Mi 8 to znakomity Smartfon z ekranem Super AMOLED, przekątna 6,2

Opublikowano

Xiaomi Mi Mix 2S 6/128G w promocji walentynkowej https://promocje.x-kom.pl/walentynki?filtry=1_producent[1023] za 1999 zł z Polskiej oficjalnej dystrybucji to jest pewna gwarancja w Polsce :) 

• Świetna wydajność
  • Bardzo dobry aparat
  • Super wykonanie
  • Bezprzewodowe ładowanie
  • Solidny ekran oraz czas pracy na baterii

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cena tego telefonu poniżej 2k to już raczej standard. W sferis od dawna jest poniżej. Nie zmienia to faktu, że to jest najlepsza propozycja w tym budżecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...