Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

ZURllan

Pytanie

Opublikowano

Siema, Mam takie pytanie jak wyłączyć automatyczne aktualizacje Windows 10 Home ( wersja 1803 ). Chodzi mi żeby całkiem były wyłączone, a nie że tylko jak będę np wyłączać kompa. Nie są mi potrzebne. Próbowałem kilku sposobów z neta ale u mnie nie zadziałały wie ktoś jak to całkiem wyłączyć? A jeszcze jedno jest jakoś możliwe wyłączenie całkowicie powiadomień o zaporze Windows? Bo mam ją wyłączoną i co jakiś czas mi to wyskakuje.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czemu chcesz się pozbawiać poprawek, ale ok. Najprościej jest wyłączyć usługę Windows Update oraz ustawić jej odzyskiwanie, żeby nie podejmowała żadnej akcji. Osobiście polecam malutki programik - WuMgr. Możesz zablokować aktualizacje, kompletnie zablokować dostęp do serwerów Windows Update, wybrać jakie aktualizacje chcesz zainstalować.

Opublikowano
5 godzin temu, Anhin napisał:

Nie wiem czemu chcesz się pozbawiać poprawek, ale ok. Najprościej jest wyłączyć usługę Windows Update oraz ustawić jej odzyskiwanie, żeby nie podejmowała żadnej akcji. Osobiście polecam malutki programik - WuMgr. Możesz zablokować aktualizacje, kompletnie zablokować dostęp do serwerów Windows Update, wybrać jakie aktualizacje chcesz zainstalować.

Dzięki za ten program. A wiesz może co z tą zaporą jak wyłączyć powiadomienia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...