Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja modyfikacji na hostingu TitanAxe oraz jaki silnik wybrać?

Apsly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem dwuosobowy serwer, żeby móc pograć z bratem, ale chciałbym wgrać na niego jeszcze modyfikacje. Jak to zrobić na hostingu Titanaxe i jaki silnik wybrać? Mógłby ktoś odesłać mnie do jakiegoś poradnika lub krótko poinstruować jak wgrać mam modyfikacje? Jestem totalnym laikiem, wybaczcie.

Opublikowano

A jest gdzieś jakiś poradnik jak to dokładnie zainstalować na serwerze?

Rozumiem, że na obu komputerach musimy mieć zainstalowane te same mody, żeby wejść na serwer?

Opublikowano

Ta oboje musicie mieć te same mody żeby wejść.

Na youtube znajdziesz masę poradników co i jak.

• Marosking zmienił(a) tytuł na Instalacja modyfikacji na hostingu TitanAxe oraz jaki silnik wybrać?
Opublikowano

W oficjalnej dokumentacji hostingu masz poradnik jak zainstalować własny silnik. Ponadto radziłbym zainstalować silnik Sponge, aby móc zainstalować plugin do uwierzytelniania, dzięki czemu nikt nie włamie się na wasze konta. :10_wink:

Link do dokumentacji hostingu (poradnik jak zainstalować własny silnik): http://wiki.titanaxe.com/doku.php?id=jak_wgrac_wlasny_silnik

Poradnik instalacji silnika Sponge: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...