Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w obejściu bana na IP na SAMP

DedamSmierc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, czesc. Jakis czas temu zapytalem Was, co trzeba zrobic, aby uniknac bana na serwie. Myslalem troche nad tym I jestem. Otoz mam kolege w bloku, ktorego wf mi bez problemu laczy I tak pomyslalem czy jesli zaloze konto na jego ip, to czy na swoim bede mogl bez problemu grac, czy juz tylko I wylacznie na tamtym. Drugie pytanie, to czy nikt mnie nie wylapie po serialu, bo to tez nie jest sztuka wpasc za takie cos. Ban jest na serwerze rp, wiec mk jest sorawdzane bardzo wnikliwie I musze miec 99% ze mnie nie zlapia

//Rayzer: Przenoszę temat do właściwego działu.

Opublikowano

Każdy serial w MTA jest inny, inny komputer ma inny serial - dlatego serial jest unikalny.

Odpowiedzi na Twoje pytania:

"czy jesli zaloze konto na jego ip, to czy na swoim bede mogl bez problemu grac, czy juz tylko I wylacznie na tamtym."
- Jeżeli założysz konto na jego ip, to nie złapią Cię ani po serialu ani po ip, bo i serial i ip Ci się zmieni. Jeżeli dostałeś bana na swoje IP to nie będziesz mógł wejść na żadne konto z Twojej sieci!

"Drugie pytanie, to czy nikt mnie nie wylapie po serialu, bo to tez nie jest sztuka wpasc za takie cos."
-  
Hm, wyłapać nie wyłapie, ale konto będzie na serialu Twojego kolegi! Zapamiętaj to, jeżeli dostałeś bana na serial, to nie będziesz mógł wejść na Twoje konto z Twojego komputera!!

Czyli mówiąc zwięźlej, to ciężko jest ominąć takiego bana, lecz jest to możliwe, ja takiego sposobu nie znam, ponieważ nie musiałem nigdy tak robić.

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na Pomoc w obejściu bana na IP na SAMP
Opublikowano

@Maksasioros Jedyne sprostowanie to takie że on o SAMP pyta, nie MTA, ale SAMP też posiada "ukrytą funkcje (GPCI)" która generuje serial, jak wyczytałem, twórca SAMP'a (Kalcor) pisał że ten serial tworzony jest na podstawie ścieżki instalacyjnej GTA, spróbuj przenieść GTA, do innego katalogu razem z SAMP'em ale także musisz zmienić adres IP "żebyś był" pseudo innym graczem, np. VPN, ale także widziałem ostatnio w wersji chyba 0.3.7 że można używać połączeń proxy w ustawieniach klienta, oczywiście nie każde proxy jest transparentne i może przekazywać dalej informacje o twoim prawdziwym IP, ale możesz spróbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...