Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję fishbota na spacje

caplx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na konkurencyjnym forum jest kilka takowych fishbotów, których autorem jest Eros.

Niestety linku podać nie mogę, bo jest z konkurencyjnego forum, więc zalecam poszukiwania po nicku w google lub coś w tym stylu.

giphy.gif

Opublikowano
9 minut temu, bleyzlxrd napisał:

Na konkurencyjnym forum jest kilka takowych fishbotów, których autorem jest Eros.

Niestety linku podać nie mogę, bo jest z konkurencyjnego forum, więc zalecam poszukiwania po nicku w google lub coś w tym stylu.

Wiem znalazłem tylko jest jeden problem bo wszystko fajnie ładnie się injectuje ale jak odpale w grze to crashuje metka

Opublikowano
Przed chwilą, caplx napisał:

Wiem znalazłem tylko jest jeden problem bo wszystko fajnie ładnie się injectuje ale jak odpale w grze to crashuje metka

Sprawdź, czy nie injectujesz bezpośrednio do aplikacji .exe, czy injectujesz do aplikacji .exe po tym, jak odpaliłeś patchera.

giphy.gif

Opublikowano
3 minuty temu, bleyzlxrd napisał:

Sprawdź, czy nie injectujesz bezpośrednio do aplikacji .exe, czy injectujesz do aplikacji .exe po tym, jak odpaliłeś patchera.

Z tego co zrozumiałem, sugerujesz żeby odpalał metka przez patchera i dopiero wtedy injectował ? 

Opublikowano
4 minuty temu, caplx napisał:

Z tego co zrozumiałem, sugerujesz żeby odpalał metka przez patchera i dopiero wtedy injectował ? 

Wręcz przeciwnie, nie odpalaj przez patchera, tylko przez normalny plik .exe, który ominie patchowanie

giphy.gif

• Aive zmienił(a) tytuł na Poszukuję fishbota na spacje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...