Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na stworzenie serwera - opinie użytkowników

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wpadłem na pomysł zrobienia serwera minecraft który byłby starym dobrym trybem surivial + gildie + działki a do tego dodałbym sporą ilość pluginów (żadnych modów) które mocno by urozmaicały rozgrywkę. Nowe itemy, potwory, ogromne drzewa, herobrine, nowe światy i co tam jeszcze by wpadło do głowy. Jaka wersja to jakaś starsza aby utrzymać klimat oldschoolu. Możecie zaproponować wersję. Być moze takze będzie tam whitelist i prowadzona rekrutacja aby nie zrobiło sie typowe rakowisko dzieci 7 lat z alfabetyzmem.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Co myślicie o takim pomyślę na serwer?
  • Biter. zmienił(a) tytuł na Co myślicie o takim pomyśle na serwer?
Opublikowano
2 godziny temu, cola! napisał:

Witam, wpadłem na pomysł zrobienia serwera minecraft który byłby starym dobrym trybem surivial + gildie + działki a do tego dodałbym sporą ilość pluginów (żadnych modów) które mocno by urozmaicały rozgrywkę. Nowe itemy, potwory, ogromne drzewa, herobrine, nowe światy i co tam jeszcze by wpadło do głowy. Jaka wersja to jakaś starsza aby utrzymać klimat oldschoolu. Możecie zaproponować wersję. Być moze takze będzie tam whitelist i prowadzona rekrutacja aby nie zrobiło sie typowe rakowisko dzieci 7 lat z alfabetyzmem.

Odezwij się na PW, można coś pokminić :P

Opublikowano
1 godzinę temu, lufawjezdza napisał:

Najpierw piszesz o wielu pluginach a potem o oldschoolu ;D

Źle mnie zrozumiałeś :D klimat serwera będzie utrzymany w klimacie oldschoolu, wersja itp itp zostanie dodanie tylko trochę rzeczy aby zeby rozgrywka byla o wiele ciekawsza

Opublikowano

Tylko czekać na taki serwerk, aż doczekać się nie mogę...

Z dużą chęcią posmakowałbym ten serwer! RÓB RÓB 

Opublikowano

Serwer prawdopodobnie będzie na wersji 1.7.4 lub 1.8 

Lista rzeczy które się na nim znajdą: Herobrine (który plugin to jeszcze nie wiem, muzę znalezc własciwy), Giant Trees, DeathChest, More Mobs 1 i 2, cobblex, rwtorchlight, epic boss recoded oraz wiele wiele innych których jeszcze nie znalazłem :4_joy:

Opublikowano
Dnia 17.01.2019 o 01:59, cola! napisał:

Serwer prawdopodobnie będzie na wersji 1.7.4 lub 1.8 

Lista rzeczy które się na nim znajdą: Herobrine (który plugin to jeszcze nie wiem, muzę znalezc własciwy), Giant Trees, DeathChest, More Mobs 1 i 2, cobblex, rwtorchlight, epic boss recoded oraz wiele wiele innych których jeszcze nie znalazłem :4_joy:

Tworz serwer na 1.8 idz do przodu a nie w tyl ;x

• Marosking zmienił(a) tytuł na Pomysł na stworzenie serwera - opinie użytkowników
Opublikowano

Dodałem więcej mobów :) spawnują się naturalnie, będę dodawał więcej. 

Ip serwera s108.mineserv.eu:22000

Informacje, propozycje itp  najszybciej są na discord więc proszę tam zaglądać aniżeliby tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...