Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żniwiarz/Reaper - popularny zbierak, pytanie

makuta4321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, 

otóż gram od sezonu drugiego i zawsze jakoś przerwy miałem akurat w czasie gdy ten skin czasem bywał w Fortnite, do pewnego czasu też był on uznawany za bardzo unikatowy a raczej chyba do zeszłego Halloween, pytanie moje brzmi czy jest szansa, że będzie ona przed Haloween w tym roku, może wydawać się to głupie jednak jest to jedyny przeze mnie porządany skin w Fortnite, odłożone V-Dolce mam już sporo czasu i głowne pytanie brzmi czy warto na niego czekać i czy jest szansa, że przed(jakoś w najbliższym czasie) Halloween się pojawi, nie ukrywam troche mi smutno, że akurat siedziałem na kontrakcie za granicą gdy kosa czekała na mnie w sklepie w okresie Halloween. :(

• Aive zmienił(a) tytuł na Żniwiarz/Reaper - popularny zbierak, pytanie
Opublikowano
Dnia ‎17‎.‎01‎.‎2019 o 23:08, makuta4321 napisał:

Miałem nadzieję, że nie dostanę takiej smutnej odpowiedzi - ale jak najbardziej szanuję i nagrodzę serduszkiem.

W dzisiejszym sklepie z tego co się orientuje ponoć jest, jeżeli zdążysz to kupuj!

Opublikowano
Dnia 20/01/2019 o 19:40, makuta4321 napisał:

Hah, udało się wczoraj o pierwszej już ją miałem, dzięki za pomoc i tak. :D

Ze skinami tak to juz jest ze wracaja w niespodziewanym momencie do sklepu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...