Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko O Nowych Gordonie 1.3.0

sarez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam noobków.

Otóż mam do Was kilka słów na temat GSYSa.

1. Nikt nie da Wam passów do swojego konta - to że nie chce Wam się wbić 50 postów nikogo nie obchodzi.

2. Aby pobrać hack , trzeba posiadać Gsys loader. Download jest na oficjalnej stronie http://forum.gordonsys.net/

3. Nie da się dać do niego 'DOWNLOAD'-u , ponieważ da się uruchomić go tylko przez loader.

4. On istnieje. Nie wieżysz , nie obchodzi mnie to.

5. Nie spamuj na forum Gordona. Dostaniesz bana.

Ps. Normalnych ludzi proszę o bumpowanie tematu :]

lolheadz.png
Opublikowano

Podsumowanie, w woli ścisłości.

Wszyscy pytają się jak dostać gordona , no to proszę bardzo.

@down.

A myślisz że taki "ktoś" czyta odpowiedzi ? On chciałby wszystko na tacy ,jeszcze z pogrubioną czcionkom.

lolheadz.png
Opublikowano

no tak, ale to wszystko już było powiedziane po 10 -20 razy na forum, wiem że chciałeś dobrze ale po cholerę wałkować to kolejny raz

Opublikowano

Ja mam taki dziwny problem jak zrobie postow 50 to po jakims czasie jest 35 i tak w kolko ktos mi moze pomuc??

Przestań SPAMOWAĆ. Jeżeli napiszesz coś zgodnego z regulaminem , to jestem pewien że nie zostanie to usunięte.

lolheadz.png
Opublikowano

@zuzun

Jak piszesz "Thx za moda" w temacie gdzie koleś pisze że mu się combat wyłącza to się dziwisz?

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...