Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem instalacji FIveM

Promelwan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, gdy odpalam instalke FiveM to pojawia mi się komunikat: win32 error 2 was encountered when updating fivem (copying game executable) Screen niżej wysyłam

YHzTW9u - Imgur.png

Opublikowano

Spróbuj usunąć plik: caches.xml i odpal ponownie.

Jeżeli to nie pomoże, to spróbuj:

• wyłączyć antywirusa
  • jeżeli masz FiveM zainstalowane w folderze z GTA, to przenieś to w osobny folder

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano
44 minuty temu, Yaesthy napisał:

By FiveM działał poprawnie, umieść plik: ".exe" w folderze GTA. Następnie spróbuj go otworzyć, możesz spróbować z pomocą Administratora.

Jak już kopiujesz to chociaż podaj link do źródła: https://forum.fivem.net/t/i-cant-install-fivem-win-32-error-was-encountered-updating-fivem-copying-game-executable/186896/5

Po pierwsze nie jestem Tobą i nie kopiuje, wiem ten problem z własnego doświadczenia i obejrzałem kiedyś taki poradnik na YT i mi pomogło, więc dziele się doświadczeniem w tym błędzie i jak chcesz się tak bawić to załączam Twój piękny WCALE nie skopiowany tekst:

yaesthy.thumb.png.2e74135ec4910a3899127b

rKT8qDz.png

A po drugie to pluje na Ciebie największy raku na mpc forum <3 // GIVE "HAHA" REACTION PSIE

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...