Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota do wyexpienia konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema szukam bota który wyexpi mi konto ? mogą być płatne bez różnicy. 

Rozglądałem sie trochę po forach ale znalazłem tylko 

SILLYREBOT ale nie wiem o co biega bo nie da się kupić ---> No gateways have been enabled takie info wyskakuje.

Słyszałem że jest jeszcze coś takiego jak MicheyPixelBot ale nie mogę nawet strony głównej znalezc

8816414724839291359194.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Maksasioros napisał:

Powiesz mi jeszcze jak ja mam to pobrać na Win 10?

Wyłączyłem już wszystko zapore jakiegoś antywirusa no totalnie wszystko a i tak mam błąd pobierania bo jest jakieś zagrożenie xD

W menadżerze zadań mam jeszcze coś takiego jak  Antimalware service cos tam ale nie moge tego wyłączyć 

Edit: Dobra poradziłem sobie ale jest nowy problem...

Przy uruchamianiu wyskakuje błąd bo niby nie mam najnowszej Javy a przed chwilą pobierałem restartowałem kompa potem znowu pobierałem o chuj tu chodzi? 

Edit2: Działa przetestowałem na 2 gierkach i teraz trzeba kupic ale znowu sie nie da xD  No gateways have been enabled

Opublikowano

Czyli na ten moment nie ma bota który działa? Przeszukałem chyba caly internet :/

Edit: a posiada ktoś może zapro do Rifta?

Opublikowano
1 godzinę temu, TR!K3R napisał:

Czyli na ten moment nie ma bota który działa? Przeszukałem chyba caly internet :/

Edit: a posiada ktoś może zapro do Rifta?

Spróbuj może skontaktować się z właścicielem bota, myślę że gdzieś będzie kontakt jeszcze przed zakupem i przekazać mu, że funkcja kupna jest wyłączona a ty chciałeś z niej skorzystać.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
Dnia 10.01.2019 o 10:43, xOstateczny napisał:

Spróbuj może skontaktować się z właścicielem bota, myślę że gdzieś będzie kontakt jeszcze przed zakupem i przekazać mu, że funkcja kupna jest wyłączona a ty chciałeś z niej skorzystać.

Na wszystkich stronkach z botami wysyłałem maile do właścicieli jak na razie 0 info :/ Kurde szkoda trochę bo tamten bot fajnie chodził.

Jak coś się pojawi/zmieni to pisać !!! 

PS: Dalej szukam kogoś kto może wysłać zapro do rifta :) i jak ktoś ogarnia te wszystkie cheaty to może podać mi jakiś najlepszy bo jest hanbot i kilka innych ale ja nwm którego brać xD

Z góry dzięki za pomoc :)  

Edit: Grałem parę miesięcy temu na gosie kupiłem sobie za 5 ojro na 10 dni ale nwm to jest chyba cheat dla graczy bez rąk bo sam gram lepiej xD 

• xOstateczny zmienił(a) tytuł na Szukam bota do wyexpienia konta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...