Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stary serwer Jail - wypali?

Serwer Jail wypali?  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wypali?

• Tak - chcemy wrócić do starych czasów! :)
      3
    • Nie - te czasy już nie wrócą :(
      4
    • Wolę inny tryb (Napisz w komentarzu jaki)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :)

Mam pytanko, zastanawiam się ostatnio nad powrotem do Minecrafta.

Pytanko - Serwer Jail wypali w obecnej chwili? Po 3 letniej przerwie z serwerami ciężko jest wykryć na jaki serwer gracze mają chęć, fakt, można przeglądać listę serwerów lecz nijak przekłada się to na zainteresowanie graczy dlatego lepsza będzie opinia/głos w ankiecie.

Serwer byłby w starym stylu, starych serwerów, może ktoś pamięta HolyServ/FairPG/SVPlay?

Może ktoś ma propozycje jakie inne serwery byście mieli ochotę zobaczyć?

Dodam że w grę będą wchodzić reklamy youtuberów jednak nie chcę także tworzyć serwerów "masowych" tylko takie które będą miały graczy i nie będą stały puste oraz będzie można w spokoju i starym dobrym klimacie pograć z innymi bez zbędnego griefu, spamu itp :)

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Owszem pamiętam serwer SVPlay.

Jednak muszę cię rozczarować. Serwery Jail w tych czasach są mało popularne. Nawet na tak dużej sieci serwerów MineFox w godzinach szczytu gra na owym serwerze 20 osób. Ale jednak jeżeli chciałbyś założyć serwer to byłby to dobry pomysł.

P.S

Jeżeli będziesz potrzebował pomocy z plikami to pisz śmiało.

Opublikowano

Jest wiele serwerów jail w polsce, powchodź na nie i zobacz jak wygląda sytuacja, jeśli chodzi o graczy.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...