Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CDkeyem do Farming Simulator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że to nie powinno być w tym forum ale nie mogłem znaleźć forum w którym mogłem to umieścić.

Próbowałem zainstalować farming simulator 2011 i jak wpisywałem cdkeya w pole to nie wyświetlał się napis kontynuuj tak jak wyświetlał sie na moim starym komputerze. Nie wiem czy to komputer nie czyta albo czy jakąs literke źle wpisałem (bo troche ten kod wyblakł) albo czy poprostu jak już raz aktywowałem produkt to czy musiałbym go dezaktywować na starym kompie. A dezaktywować go to trche bendzie problem bo w starym wysypał sie windows ze starości i nie mogłem go zrobić to poprostu kupilem nowy komputer i tyle. Teraz nie piszcie : YYYYYYYYYEEE! ta gra jest stara kup nową albo gra jwst stara już nie da sie jej uruchomić i coś z tych rzeczy.

Opublikowano

Nic nie musisz dezaktywować. Po prostu źle wpisujesz , poprawiaj wszystkie te których nie jesteś pewny w 100% , pozostaje przelecieć wszystkie podobne litery/cyfry.  Często 1 myli się z I albo 0 z O, itp.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z CDkeyem do Farming Simulator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...