Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapy CS:GO na zamówienie/reklama wewnątrz mapy

watus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu zajmuję się tworzeniem mapek do CS:GO. Posiadam ok. 60 000 pobrań moich map z warsztatu.

Moje mapy były w TOP tygodnia/miesiąca warsztatu steam CS:GO.

Oferuję 2 usługi:

1. Mogę wykonać dla Ciebie mapkę, która będzie dostępna tylko dla twojego serwera, bez wrzucania do warsztatu.

2. Na wybranej przez Ciebie mapie, w wybranym przez Ciebie miejscu, mogę umieścić baner z logo twojego serwera. Mapy muszą być mojego autorstwa, lub takie do którego posiadasz prawa. Baner reklamowy nie może znajdować się w nieodpowiednim miejscu, nie może naruszać mechaniki gry .

-Robię mapy od małych aren 1x1, po duże wielkości Dusta2.

-Nie robię surf map, coop ani BR.

-Czas tworzenia takiej mapy to w zależności od złożoności, wielkości i ilości detali to 2h-30dni.

-Koszt również zależy od złożoności, dokładności mapy.

-koszt za usługę 1 jest jednorazowy, lub za procent od zysku.

-koszt za usługę 2 to miesięczna opłata.

-mogę też stworzyć pojedyncze budynki.

-Po więcej info zapraszam na PW, przeważnie odpisuję wciągu 3 dni.

-Kilka ss :

?imw=2048&imh=1152&ima=fit&impolicy=Lett?imw=2048&imh=1152&ima=fit&impolicy=Lett?imw=637&imh=358&ima=fit&impolicy=Letter?imw=637&imh=358&ima=fit&impolicy=Letter?imw=637&imh=358&ima=fit&impolicy=Letter?imw=637&imh=358&ima=fit&impolicy=Letter?imw=637&imh=358&ima=fit&impolicy=Letter?imw=637&imh=358&ima=fit&impolicy=Letter?imw=637&imh=358&ima=fit&impolicy=Letter?imw=637&imh=358&ima=fit&impolicy=Letter

• Aive zmienił(a) tytuł na Mapy CS:GO na zamówienie/reklama wewnątrz mapy
  • 4 tygodnie później...
  • N3ST0 zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...