Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki laptop pod Tibię?

MiszolPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie laptopa pod grę Tibia ostatnio szukałem na necie i zastanawia mnie czy laptop za 300-400zl będzie wstanie uciagnac grę na OTS plus jakiś bot? Prosze was o pomoc, nakierowanie czy za tanie pieniądze idzie kupić coś typowo pod Tibie. 

• Aive zmienił(a) tytuł na Jaki laptop pod Tibię?
Opublikowano

Wszystko będzie w stanie wyciągnąć Tibie. Myślę, że za takie koszty będziesz mógł spokojnie jechać na otsie i bocie.

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano

Najlepiej poszukaj biznesówki poleasingowej.

Lenovo Thinkpad T520

Lenovo Thinpad T430

Dell Latitude E6430

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Dzięki właśnie takie laptopy oglądałem czyli musiał bym wydać te 500zl żeby mieć te 4gb ram Intel i5 karta raczej nie ma znaczenia, Intel HD czy radeon, przeglądałem poczytałem tylko mam jescze jedno pytanie bo wdlg mnie to powinno chodzić wszystko ok mam na myśli grę na OTS war 20 vs 20 chodzi mi fps żeby grało się bez żadnych przyciec do tego dojdzie vt lub ts no i bocik bo nic więcej nie będę używał. Co wy myślicie? Jednak na ekranie będzie tych postaci sporo a fps są ważne przy ob. Pozdrawiamy

Opublikowano

Nic wydajniejszego nie dostaniemy w tej cenie jak zaproponowane wyżej.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...