Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zespół szuka zespołu - Sineria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim! 

Jesteśmy nowym składem na polskiej scenie serwerów prywatnych :) 

W sumie - nikt nas nie zna, ponieważ wcześniej nie działaliśmy oficjalnie.

Ale konkretnie: Tworzymy prywatny serwer metin2, lecz stawiamy na troszeczkę coś innego - wszystko Ci wyjaśnię. Do naszego zespołu poszukujemy osoby odpowiedzialnej za pomoc naszemu technikowi w edycji klienta i wprowadzenie nowych, lecz ciekawych i nowatorskich rozwiązań.  Oczywiście chętnie poznamy każdego kto tylko miałby ochotę chociażby porozmawiać z nami - nieważne czy masz doświadczenie czy nie - pogadać zawsze można. Jesteśmy otwarci na nowe znajomości :)

Nasz projekt nazywa się Senoria.pl a kontakt ze mną jest dostępny poprzez wiadomość prywatną mpc forum, oraz fanpage :) 

Miłego dnia! 

logo dobre.png

Sineria.pdf

Opublikowano

Hm, trudno mnie zaciekawić (zwłaszcza w "świecie Metin"), a Wam się to udało.

Zostawię to tutaj w razie co:

*tl;dr mogę wysłać na PW*

Opublikowano

Aktualnie najbardziej zależy nam na osobie, która płynnie porusza się w sprawach technicznych - głównie questy, ale nie tylko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapowiedz bardzo fajna i ciekawa: )

Mam nadzieje ze server bedzie wart uwagi bo szkoda zeby taka fajna gra jak metin umarla smiercia naturalna:)

Pozdrawiam Karina 

Opublikowano
Dnia 26.01.2019 o 11:42, Bongos™ napisał:

Wszystko ładnie opisane.

Lecz nie polecam brać byle kogo ponieważ stopień techników tego forum jest hmmmm no sam wiesz. Spróbować zawsze możesz ale miej to pod uwagą ze czasem warto się zastanowić nad tym.

Mam administratora forum akurat, ale bardzo dziękuję za informacje - zawsze każda jest dla mnie cenna! A Ciebie zapraszam na pv w sprawie zamkniętych beta testów :)

Pozdrowionka :D 

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...