Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Studio Dobrego Humoru

ssjpolakssj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Syn mowi do taty tato powiec mi cos z przyszlosci a ojciec oj bedzie cieżko

2.Umawiaja sie dwie blondynki jedna mowi hej pojdziesz ze mna na zabawe sylwestrawa 2 blondynka odpowiada ok ale kiedy ?

3.Szef mowi do blondynki prosze pospszatc winde a blondynka na to na kazdym pietrze?

4.Zona szoruje teflonowa patelnie wchodzi maz i mowi nie szoruj po teflonie a zona na to sam jestes poteflon

5.Jasiu mowil do nauczyciela na "ty" i nauczyciel sie w koncu zdenerwowal i kazal napisac mu w zeszycie 100 razy "nie bende mowil do nauczyciela na ty" Jasiu duzo nie myslac wziol zeszyt i napisal nie bende mowic do nauczyciela na ty x100 na drugi dzien przychodzi do nauczyciela i pokazu mowic przy tym noi co zadowolony jestes?

6.Mateusz bawi sie u siebie w pokoju i slyszy dzwonek do drzwi wychodzi z spokoju a tam wchodzi ciocia ojciec mowi do Mateusza Mateusz ic pszytulic ciocie a Mateusz na to ale przecież bylem grzeczny

7.(troszke mniej smieszne) wchodzi blondynka do windy a tam schody

jak bylo juz cos takiego to sorka ale nie wiedzialem jak cos cobie przypomne to dopisze :D

Mój Temat

http://www.mpcforum.pl/topic/233868-artificialaiming-radar-v-27-wersja-17/

Pomogłem daj + to nie boli

Opublikowano

Ty się kurwa naucz pisać ,bo widzę że u ciebie to kurwa kuleje.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...