Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Niebieski ekran przy uruchamianiu

klipbun

Pytanie

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No fajnie że sie pojawia ale zgadywać nikt nie ma zamiaru co mogłeś spieprzyć wcześniej w systemie albo coś mogło się samo zepsuć.

Jak nie działa odzyskiwanie, naprawa systemu, tryb awaryjny  czy ręczne odzyskiwanie to system od nowa postaw i po problemie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
21 godzin temu, Ktosiu napisał:

No fajnie że sie pojawia ale zgadywać nikt nie ma zamiaru co mogłeś spieprzyć wcześniej w systemie albo coś mogło się samo zepsuć.

Jak nie działa odzyskiwanie, naprawa systemu, tryb awaryjny  czy ręczne odzyskiwanie to system od nowa postaw i po problemie. 

Żadna z opcji nie działa, czytałem na internecie że jak bym instalował z win 8 na win 10 z obrazu ISO na pendrive to by mi dysk chyba sformatowalo, jak bez tego formatowania zainstalować system? 

Opublikowano

Mam na komputerze Windows 8 i mam pendrive win 10, czy pliki zostaną usunięte jak zainstaluje win 10 czy da się bez usuwania?, problem wystąpił jak wczoraj instalowałem aktualizacje jakieś chyba do Windowsa nie wiem, za pomocą programu 360 Total security. 

Opublikowano

To mało ważne co masz za system, zainstalować możesz jaki chcesz. Zwykle nic się nie traci przy instalacji chyba że formatujesz partycje. 

To twój problem sprawdzić wszystkie opcje co podałem by próbować odzyskać uszkodzony system, dopiero jak nie działają instaluj.  Pomoc masz w tutorialach wystarczy poszukać. 

Polecał bym instalacje bo to trwa do godziny zamiast bawienia sie z odzyskiwaniem do kilku godzin. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...