Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek fpsów po zakupie Ratowanie Świata

kapo3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż grałem sobie w fortnite battle royale pare mieśięcy i miałem stałe 60-30 fps po czasie gdy zakupiłem ratowanie świata i je pobrałem z tych 60-30 fps spadało aż do od 11-5 fps niewiem co jest tego przyczyną pomóżcie ludzie nie mogę przez takie spadki swobodnie grać w tą grę :(

Opublikowano

Bardzo Słabe ale jakoś dają rady: i5-2000 CPU 2,20 GHZ 4GB RAM INTEL GRAPHICS 5500 lecz w przyszłości będe zbierał na stacjonarkę :)

Opublikowano

Zawsze możesz usunąć Ratowanie Świata, chociaż wątpię, żeby to coś miała wspólnego z FPS-ami. Ile masz miejsca na dysku i jakie temperatury? 

185241494535326637230.png

Opublikowano

Otóż ratowania świata nie chce usunąc bo w nie gram jakoś ale gram i mam deskogród a co do rzeczy tu masz screeny z temperatur moich podzespołów: a co do miejsca na dysku to mam na dysku C: 200 GB POJEMNOŚC A ZAJĘTE MIEJSCE TO 69,7 GB A WOLNE TO 130 A NA DYSKU D:263 GB MAM WOLNE.263 GB CAŁA POJEMNOŚC A ZAJĘTE 174 MB I TYLE POMÓŻ MI PROSZĘ BŁAGAM BARDZO POMOCY! .Przechwytywanie.PNG

Przechwytywanie.PNG

Przechwytywanie.PNG

• Aive zmienił(a) tytuł na Spadek fpsów po zakupie Ratowanie Świata
Opublikowano

RS nie ma tu nic do rzeczy. Zrozum, że po prostu masz słaby komputer, a nie szukasz winy w grze, która nie ma wpływu na fps'y. 

ezgif-com-effects.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obstawiam ze fortnite zmienilo wymagania po aktualizacji - to normalne, dlatego polecam zlozyc dobry pc.

Stwierdzam ze pliki z ratowania swiata nieznacznie wplywaja na wydajnosc battle royale - sam to zauwazylem kiedys.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...