Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż, wystawienie w tobołku, sklepie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam nastepujacy problem.

Ustawilem w pozadanych przeze mnie przedmiotach ktore chce miec mozliwosc wystawienia we wlasnym sklepie, tobolku antiflag na wartosc "0" oraz wartosci flag na "20" gdyz takze chcialem miec mozliwosc stakowania.

Pomimo tego przedmioty ktore posiadaja owy antiflag "0" oraz flag "20" moge wyrzucac na ziemie (nie wiem jak z handlem gdyz nie mam jak tego sprawdzic) oraz moge je stackowac ale by wystawic w sklepie (tobolku) nadal nie moge, po prostu jest informacja ze przedmiot nie moze zostac sprzedany w sklepie/magazynie.

Serwer postawionych na plikach terenzo, wedlug poradnika od uzytkownika paszka.

Przedmioty ktorym przypisalem owe antiflag "0" oraz flag "20" to przedmioty ktore juz byly w item_proto, zatem zmienilem im tylko te wartosci antiflag, flag - jak samo stackowanie I wyrzucenie dziala tak wlasnie wystawienie w sklepie nie, owe przedmioty to:

Egzo

Rada

Zmianka 1-5

Dodanie 1-5

Czy ktos wie jak naprawic to mimo ze antiflag "0" ktory powinien pozwolic na wystawienie w sklepie nie zezwala na to? Gdzie po czesci jak widac zmiana antiflagu I flagu zadzialala bo umozliwyla chociaz wyrzucenie/stackowanie, ale nie do konca wszystko.

Z gory dziekuje za wszelka pomoc.

W skrocie: antiflag ustawiony na "0", flag "20"
Moge: stackowac, wyrzucac na ziemie, NAJPRAWDPODOBNIEJ takze handlowac
Nie moge: wystawic w tobolku

• Aive zmienił(a) tytuł na Sprzedaż, wystawienie w tobołku, sklepie
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...