Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Brand

Krzyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przygotowuje się do sezonu i przygotowuje sobie postacie.  Generalnie mainuje mida, ale ostatnio sporo w jungli gram i do jungli mam więcej postaci, niż na mida. :D 

Także chce sobie wesprzeć trochę mid.

Posiadam: LB, Ahri, Veigar, Viktor, Cassio, Annie, Neeko, Zoe, Ryze. Nie interesuje mnie Yasuo, czy Zed. Rzygam tymi postaciami widząc je w co 2 meczu.

Co myślicie o  Brandzie? Działa nadal, czy raczej support?

Opublikowano

Oczywiście że działa. Wszystko czym umiesz grać będzie działać, z tym, że z czasem zaczniesz zauważać minusy tej postaci. Brand ma mocnego bursta ale po wykonaniu wszystkich skillów stoisz i nic nie robisz bo czekasz aż się cooldowny odnowią. Na low elo zapewne zadziała, bo tam mało kto będzie od razu spamować magic resisty jak zobaczy Branda z dwoma killami, na wyższym elo może być już trochę mniej użyteczny. Dodatkowo ma zero mobilności, więc łatwo go przycampić przez junglera. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

• Sneakysu zmienił(a) tytuł na [Champ][Mid]Brand
Opublikowano

Zgadzam się z ^up, lecz jeszcze jest do dodania, że musisz trafić skill shoty. Znam ludzi którym sie lepiej gra postaciami z przewaga skill shotow, np Ziggs, ktorego wszystkie skille to skill shoty. I takimi postaciami grają nieźle, a gdy przychodzi zagrac np Zedem, Yasuo to juz gorzej wychodzi. Pograj, zobacz kim sie lepiej czujesz, kim możesz carrowac gierki i kim po prostu gra ci sie przyjemnie.

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

• Aive zmienił(a) tytuł na [Champ][Mid] Brand
Opublikowano
2 minuty temu, Krzyn napisał:

No to odpada, a Orianna vs Syndra?

W sensie że która lepsza czy chodzi Ci o ten matchup? Obie postacie to w miarę bezpieczne picki, które można pickować na ślepo nie znając enemy mid lanera, z tym, że Syndra ma chyba większy kill pressure po 6lvlu, Orianna natomiast jest dobra w team fightach, jedna jej R'ka może odmienić losy walki. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Szukam tak trochę już na siłę, bo wszystko z tych grywalnych i w mecie co mnie interesuje, to posiadam. :D Dzieki

Opublikowano

Orianna bardziej jak chcesz zagrać mocno pod teamfighty, Ori co prawda też jest mocna na mida, ale jej R jest tak cudna i aż sama kusi żeby była odpalona w 5-ciu enemy. Polecam granie duoskow, nocturne i ori. Dajesz mu E, on się wbija z Rki, puszczasz Rke Ty i macie dobrze pograny teamfight.

Opublikowano

Możesz popatrzec postacie, wybór masz wielki. Jak chcesz Ori vs Syndra to Syndra imo bardziej pod line'owanie bo jak wbijesz 6lv to kosisz w 1v1 jak popadnie :D

Poprobuj też Irelie, Ryze'a, Vel'Koz'a.

Wybór nalezy też do Ciebie, bo to Tobie ma sie dobrze grać!

Życzę powodzenia w wybieraniu picka ;)

• Synek zmienił(a) tytuł na [Champ] Brand
  • xOstateczny zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...