Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc "problem" wygląda tak:

Mogę sprzedawać i robić różne transakcje w silku za pomocą PSC. Tyle tylko, że jeśli mam takowych nadmiar to chciałbym wypłacić je na konto, ale napotkałem coś takiego:

Kwoty paysafecard mogą zostać zwrócone na konto bankowe. Jeśli w ciągu dwóch tygodni od dokonania zakupu zgłosisz wniosek o zwrot reszty kwoty, jest ona wolna od opłat, po tym okresie pobierana jest opłata manipulacyjna w wysokości 15 PLN.

W celu zwrócenia kwoty konieczne jest podanie kopii paysafecard, kopii dowodu osobistego, nazwiska, adresu oraz numeru konta bankowego (wraz z numerami IBAN i BIC).

(źródło FAQ PSC)

No i teraz: o ile jestem w stanie podać wszystkie dane, to: nie jestem pełnoletni więc nie mam dowodu osobistego, a konto mam w mbanku (sry za reklamę xP). Nie jestem także pewien, czy te kopie to chodzi im o zwykłe skany z np. imageshack.us czy jak ? No i co z tym dowodem ?

Za pomoc daję + i 5* , przynajmniej dajcie jakmoś idee :)

ps. tylko chodzi o rozwiązanie stałe, bo te wypłaty będą sięgać nawet w sumie 300-500 euro (oczywiście na kilka razy rozłożone)

ps.2 Nie obchodzi mnie to 15zł xD

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Tak więc "problem" wygląda tak:

Mogę sprzedawać i robić różne transakcje w silku za pomocą PSC. Tyle tylko, że jeśli mam takowych nadmiar to chciałbym wypłacić je na konto, ale napotkałem coś takiego:

Kwoty paysafecard mogą zostać zwrócone na konto bankowe. Jeśli w ciągu dwóch tygodni od dokonania zakupu zgłosisz wniosek o zwrot reszty kwoty, jest ona wolna od opłat, po tym okresie pobierana jest opłata manipulacyjna w wysokości 15 PLN.

W celu zwrócenia kwoty konieczne jest podanie kopii paysafecard, kopii dowodu osobistego, nazwiska, adresu oraz numeru konta bankowego (wraz z numerami IBAN i BIC).

(źródło FAQ PSC)

No i teraz: o ile jestem w stanie podać wszystkie dane, to: nie jestem pełnoletni więc nie mam dowodu osobistego, a konto mam w mbanku (sry za reklamę xP). Nie jestem także pewien, czy te kopie to chodzi im o zwykłe skany z np. imageshack.us czy jak ? No i co z tym dowodem ?

Za pomoc daję + i 5* , przynajmniej dajcie jakmoś idee :)

ps. tylko chodzi o rozwiązanie stałe, bo te wypłaty będą sięgać nawet w sumie 300-500 euro (oczywiście na kilka razy rozłożone)

ps.2 Nie obchodzi mnie to 15zł xD

Moja rada, napisz to i nas na mpc w dziale pogaduszki bo tu mało ludzi ma takie coś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...