Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działają gry

MalyyDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dziwny problem a więc.

Gry próbuje włączyć jakąś gre np wot`a, the forest, cs`a czy war thuner pokazuje mi się ikonka gry i znika w menadżerze zadań gra jest ale nigdzie indziej jej nie ma nwm o co chodzi, bo gra na 100% działa bo gdy włączę laptopa (albo zresetuje go) i włączę np cs`a to za pierwszym razem się włączy ale nagle mam laga i ze tak powiem "I Chuj" po prostu się wyłącza i jak za drugim razem chce włączyć to robi się to samo czyli klikam na cs`a pokazuje się ikonka i nic dalej się nie dzieje klikam jeszcze raz pisze mi ze gra jest juz uruchomiona.... A jak wyłącze gre przez menadżer zadań i wtedy spróbuje włączyć to znowu to samo pokazuje mi się ikonka gry i dalej nic.. (mam nadzieje ze rozumiecie)

Nwm o co z tym chodzi gdyż przed formatem lapka (czyli ok. tydzień temu) wszystko śmigało lecz jak zrobiłem format coś sie zjebało

I teraz tak:

-Mam directx`a 12

-Win 10 64bit

-Wszystkie sterowniki zaktualizowane

-Win zaktualizowany

-0 wirusów 

-Laptop to Lenovo Legion 520y:

-procek - Intel(R) Core(TM) I5-7300HQ CPU @ 2.50GHz 2.50GHz

-8 Gb Ram (Samsung)

-Grafika - Nvidia GeForce GTX 1050 4Gb

Pomocy. :c

• Aive zmienił(a) tytuł na Nie działają gry
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...