Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migający ekran w MTA

dancio751

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z migającym ekranem w MTA. Na nagraniu z telefonu widać ten problem. Jak nagrywam kompem to normalnie działa. Problem jest na integrze. Nie korzystam z dodatkowej karty graficznej bo zepsuł mi się adapter i czekam na nowy. Na dodatkowej grafie tego nie ma. FPS są takie na ile serwer pozwala, do 100 w menu głównym.

Jeżeli temat jest w złym dziale proszę o przeniesienie do właściwego.

Sprzęt:

Intel Core i5 4570 3,2 GHZ

8 GB Ram

grafika: Intel HD Graphics 4600

2 grafika: Msi GeForce GT 1050 2 GB (nie używam narazie (jak wyżej, brak adaptera)).

V_20181228_172522_Trim.mp4

Maniak GTA.

Opublikowano

Problem jest ewidentnie po stronie karty.

Próbowałeś przeinstalować grę na nowo? :) 

Opublikowano
  • Zainstaluj aktualne DirectX,
  • Zaktualizuj sterowniki karty.
Opublikowano

Lepiej sprawdzić, a nie pisać "Chyba są aktualne" Występuje ten problem na wszystkich serwerach(sprawdź RPG, RP, freeroam, truck)? Pobierałeś jakieś modyfikacje do GTA SA? 
Często takie modyfikacje gryzą się z MTA, zalecałbym spróbować jeszcze pobrać GTA:SA od nowa. ;) Napisz czy coś pomogło, a jak nie to podziałam dalej.

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano

PPM na mój komputer->właściwości->sprzęt->menedżer urządzeń->rozwiń listę na +-> 2x na daną pozycje
Raczej to pewne, że na integrze. Nic nie poradzisz będziesz musiał poczekać na nowy adapter ;x

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak 'chyba', jeżeli wszystko masz aktualne, jest to wina integry, jedynym wyjściem będzie czekanie na nowy. :) 

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...