Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota na metiny - Rubinum s2

Amok9134

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję bota do farmienia metinów na s2 rubinum, nie chodzi mi o żaden wh który zbija kilka na raz tylko o takiego bota żeby sam podjeżdżał pod metina jeżeli ma go w zasięgu widzenia i po prostu autoatakował go, bez odpalania skilli itd,  byłoby świetnie gdyby miał pickupa  :D sprawdzałem lalakera1 ale nie działa w nim opcja atakowania metinów (może ktoś wie czy jest wyłączona czy trzeba coś tam dodać) 

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam bota na metiny - Rubinum s2
Opublikowano

Podczas wstrzykiwania pojawia się taki błąd..jeżeli chcę wstrzyknąć drugi to wywala jakimś wyjąkiem że zwraca jakiegoś nulla, czy zabezpieczyli po prostu czy robie coś źle?

xD.png

Udało mi się zainjectować starszym injectorem i potem wskoczył komunikat że poprawnie dodano, następnie w okienku gry pojawił sie klawisz pobierz mh, pobrałem wszystko ale przy injectowaniu tego co pobrałem dostaje error image.png

Mam takie ustawienia image.png

Opublikowano

Najnowszy od Cyca działa MH na Rubinum lecz problem jest przy Auto Szukanie metinów, za szybko teleportuje do następnego metina i postać nie  nadąża podnieść dropu... Idealnie by było jak by tak 1,5 sec odczekał bocik do kolejnego metka było by gut.

Opublikowano

A czy mogę prosić o link do tego bota? znalazłem jakąś starą wersję sprzed paru lat i nie wiem nawet czy to to  (te załączone na zdjęciach powyżej otrzymałem dzięki pobraniu ze stronki, która wyskoczyła mi po zainjectowaniu cycu_27.dll i przekierowaniu mnie do stronki z jak myślę najnowszym mh, proszę mnie wyprowadzić z błędu jeśli się mylę) i po zainjectowaniu nowego pliku nic mi nie wyskakuje, po komunikacie że pomyślnie dodano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...