Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy!

kafarekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie nie mogę włączyć opcji krwi w CA EU za żadne skarby!!

Wszystko grało pięknie do czasu gdy brakło prądu w domu grałem wtedy w CA no i po jakimś czasie pojawił się ten problem.

Zaznaczam że odinstalowałem i zainstalowałem ponownie grę i nic.

Nadal problem się pojawia.33531293.jpg

Opublikowano

A więc panowie robiłem wszystko tak jak mówicie wcześniej i nic dalej ten problem mam.

Wczoraj w nocy pobrałem dodatkowo najnowsze sterowniki do karty graficznej i nie pomaga.

No nie wiem opadam z sił spróbuje jeszcze raz przeinstalować grę już któryś raz z kolei może w końcu zaskoczy.

Ewentualnie prosiłbym o pliczek z folderu C:\Nexon\Combat Arms EU\Profiles>>player << w nim zapisane są opcje ustawienia grafiki itp. być może to rozwiąże problem.

z góry dzięki za pomoc oczywiście plusiki będą.

Pozdrawiam.

Opublikowano

przeinstalowywałem kilka razy i nic cały czas to samo mogę wszystko ustawić tylko tej krwi nie ma masakra już mnie coś trafia pomału

Opublikowano

Dziwna sprawa jest z tymi ustawieniami.

Ja np. nie mogę zmienić detali postaci. Ty najwidoczniej masz ten problem z krwią. Napisz do nexona.

lolheadz.png
Opublikowano

a jak robiłeś konto podałeś że masz 18 lat ? bo może Nexon coś namieszał i osoby poniżej 18 roku życia nie mają krwi bo to jest "przemoc"

Opublikowano

Powiem panowie tak nie pamiętam ile lat podałem bo konto zakładałem dawno i to czysta fikcja była!!! Wczoraj założyłem nowe konto żeby sprawdzić podałem w nim wiek już 26 lat żeby nie było i co się okazało ta opcja nadal zablokowana mój brat gra w CA i co opcja włączona ale krwi nie ma lolololol o co kaman się pytam. Grałem w CA NA i co opcja włączona i działa pięknie wiec coś EU mi się wydaje szwankuje!!!