Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontroler od Xboxa one + Android?

Miami_Bear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ja z takim pytaniem. Ostatnio pomyślałem że fajnie byłoby zagrać w Hotline Miami na swoim tablecie. Ale do tego trzeba pada,

tak więc wziąłem kontroler od xbox one, kabel od ładowarki z przejściówką USB-MicroUSB i podłączyłem do tableta. Nic się nie dzieje, więc wciskam guzik XBOX na kontrolerze.

Trochę pomiga, przestaje, i nic...

Proszę o pomoc, korzystałem z różnych poradników i nic.

• Aive zmienił(a) tytuł na Kontroler od Xboxa one + Android?
Opublikowano

Użyj Goole i poszukaj Xbox one + Android, dziesiątki sposobów i rozwiązań jakiś może zadziała. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
14 godzin temu, Ktosiu napisał:

Użyj Goole i poszukaj Xbox one + Android, dziesiątki sposobów i rozwiązań jakiś może zadziała. 

Nie znalazłem nic co mogłoby pomóc dla mojego przypadku więc pisze tutaj.

Opublikowano

To jak widać nawet nie raczyłeś przeczytać że powinno sie podłączać prze BT i działa tylko w grach mających obsługę BT.  

Wiem że działa Modern Combat 5, Riptide GP ,  BombSquad, Fortnite, czy PUBG.

Na  100% działa przez kable tylko  w telefonach z Androidem 9 Pie, ale to wyjątki bo musisz mieć dość drogi telefon.

Rozwiązania żadnego nie podam  bo to twoim problemem jest sprawdzić czy telefon który masz obsłuży połączenie ( zależy to od wgranego ROM i obsługi BT )  i czy gra nadaje sie do obsłużenia pada przez BT.    

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...