Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, odkąd kupiłem sobie kartę ati radeon hd3650 agp mam problemy z uruchomieniem sro..Otóż jak wejde do silka wpisze passy czasem przed i zalogowaniem sie do sro włącza mi się niebieski ekran...Od początku miałem problemy ze wgraniem poprawnie sterowników do tej karty... Żadne sterowniki do niej nawet z sieci nie chciały się przypasować, inne gry np cabal, czy rom normalnie się odpalają.. lecz nie wiem dlaczego się przycinają, np cabal na karcie 256 chodził mi bez przycinki :( jak ktoś wie jak rozwiązaćten problem to będe bardzo wdzięczny.

mój sprzęt:

procek : amd athlonxp 2600+

1gb ramu

plyta glowna abit nf7 nie wiem dokladnie jaka ^^

zasilacz 550wat

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Witam, odkąd kupiłem sobie kartę ati radeon hd3650 agp mam problemy z uruchomieniem sro..Otóż jak wejde do silka wpisze passy czasem przed i zalogowaniem sie do sro włącza mi się niebieski ekran...Od początku miałem problemy ze wgraniem poprawnie sterowników do tej karty... Żadne sterowniki do niej nawet z sieci nie chciały się przypasować, inne gry np cabal, czy rom normalnie się odpalają.. lecz nie wiem dlaczego się przycinają, np cabal na karcie 256 chodził mi bez przycinki :( jak ktoś wie jak rozwiązaćten problem to będe bardzo wdzięczny.

mój sprzęt:

procek : amd athlonxp 2600+

1gb ramu

plyta glowna abit nf7 nie wiem dokladnie jaka ^^

zasilacz 550wat

Podaj nr błędu po słowie STOP, a może da się coś zaradzić :P

Opublikowano

Jeżeli wyskakuje ci Ble Screen Of Death czyt. BSOD to oznacza ze coś dzieje sie z twoim komputerem, albo masz zle dopasowane sterowniki. Jest też możliwość ze reszta twojego sprzatu nie dźwiga tej w.w karty graficznej.

Opublikowano

D&G przed i po formacie pojawia mi się to samo ;/ zaraz napisze co pisze po STOPie

*** STOP: 0x0000008e (0xC000001D,0XE3E29870,0xF7FA8E88C,0x00000000)

chciałem dodać ze jak odpale sro na 800x600 to normalnie moge się zalogować, gdy odpale na normalnej rozdzielczości to pokazuje sie BS

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

D&G przed i po formacie pojawia mi się to samo ;/ zaraz napisze co pisze po STOPie

*** STOP: 0x0000008e (0xC000001D,0XE3E29870,0xF7FA8E88C,0x00000000)

chciałem dodać ze jak odpale sro na 800x600 to normalnie moge się zalogować, gdy odpale na normalnej rozdzielczości to pokazuje sie BS

Błąd musi znajdować się w karcie.Widocznie jest uszkodzona.

Opublikowano

zawsze mówiłem i teraz powtarzam: ATI RADEON'Y to syf... nie lubię ich, bo one lubią się szybko psuć i przepalać... radzę zainwestuj w GeForce'a nawet trochę słabszego może być (8600/8800 GT) nawet GTA 4 ci pójdzie.... na dodatek jak słusznie zauważyłeś, nawet ze sterownikami są problemy...

jeżeli format nie pomaga to może oddaj kartę do reklamacji lub naprawy (jeśli masz gwarancję)...

Opublikowano

karta nie jest uszkodzona, większośc urzytkowników radeon hd3650 ma problemy z tym...

No to sam pisałeś że coś nie tak ze sterownikami... Czyli musisz znaleźć odpowiednie sterowniki... Jakimś cudem.Napisz post w pogaduszkach może ktoś ma takie :).

Opublikowano

Poszperałem troszke w goglach i zanalazłem :) Jest to na 100% spowodowane sterownikami do karty graficznej :) Sciagnij sobie do tej karty sterowniki o Nazwie OMEGA DRIVES :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to nie jest wina karty graficznej

Blue screen to jest "Rzut pamieci fizycznej" pamiec ram do wymiany bo to samo mialem . ;)