Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Prezentacja gry Soundix

nycaffjs

Pytanie

Opublikowano

SOUNDIX

Witajcie, chciałbym zaprezentować grę mojego studia, pod tytułem "Soundix". Nie będę jakoś za bardzo się rozpisywał bo nie zależy mi na długości a na treści przekazu.

Gra Soundix jest grą przeglądarkową wydaną na itch.io, dnia 2018-11-24. W grze sterujemy postacią która ma za zadanie przebiec, jak najdłuższy teren. Można powiedzieć że Soundix jest grą platformową, zręcznościową i grą typu arcade. Czyli co postać jedynie biegnie?, nie po małych odstępach czasowych znajdują się przepaście które trzeba przeskoczyć, ale dobra no biegamy postacią i mamy zadanie przeskakiwać zapadnie? tylko tyle?. Jest jeszcze jeden minus o którym zapomniałem wam powiedzieć.. w grze sterujemy głosem aby przeskoczyć przeszkody, a nie klawiaturą ani myszką. Jest to jedna z nielicznych gier przeglądarkowych które są typem takich gier. Gra tworzona jest w języku JavaScript, posiada jeszcze błędy ale aktualnie już jest grywalna i wciągająca :).

Zapomniałem dodać że zagracie w tą grę nawet na urządzeniach mobilnych, wystarczy wpisać adres URL w przeglądarkę na telefonie, i na telefonach gra sprawdza się bardzo świetnie. Gra zadziała także na telewizorach z serii "Smart TV", które wyposażone są w mikrofon oraz przeglądarkę.

Oto źródła gdzie możecie zagrać w grę:

https://playridstudio.itch.io/soundix

A oto strona studia na Facebooku, gdzie zamieszczamy najświeższe informacje oraz aktualności o update'ach:

https://www.facebook.com/playridstudio/

Trzeba dodać fakt że nasze studio jest tworzone pod publikę anglojęzyczną!

Muszę dodać też to że kilka minut temu wydałem specjalny update "Winter Update", wraz z wersją 1.5. Playrid Studio życzy każdemu miłych świąt Bożego Narodzenia :)

Jestem programistą, zaufaj mi :)

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...