Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETS2 crashuje z modem

JaQuent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Otóż mam problem z ETS'em. Wróciłem sobie do gierki po roku i gram na nowym profilu. Problem mam od kilku godzin, otóż crashuje mi się gra w różnych momentach, a najczęściej po wybraniu dostawy, która pochodzi z modyfikacji "ETS 2 [Trailer] Airbus A319 Fuselage". Wyskakuje, że program przestał działać. Bez moda działa, wiem że to jego wina ale czy jest jakaś opcja żeby to naprawić? Spójność plików robiłem i dalej to samo jest, lub może to być wina innych modyfikacji (?) Jeśli ktoś by wiedział o co chodzi to bym był bardzo wdzięczny za pomoc ;)

I jeżeli ktoś używa jakichś fajnych modów z warsztatu na nowe dostawy to fajnie by było gdyby ktoś się podzielił :D

Opublikowano

Jeżeli szukasz modów to zaglądnij tutaj: https://ets2.lt/en/

A co do problemu, mod jest na aktualną wersję gry? Oraz wymianę wszystkie inne mody, może któryś koliduje i wyrzuca Cię z błędem.

Opublikowano
7 minut temu, Yaesthy napisał:

Jeżeli szukasz modów to zaglądnij tutaj: https://ets2.lt/en/

A co do problemu, mod jest na aktualną wersję gry? Oraz wymianę wszystkie inne mody, może któryś koliduje i wyrzuca Cię z błędem.

Mam zainstalowane takie:

Filegl SDS 350 Mega

SiSL Mega Pack

Ale wywala tylko kiedy mam ten jeden wgrany. Nie wiem czy jest na aktualną wersję gry bo wziąłem go z workshopu na szybko. Zapewne jest tak jak mówisz, także dzięki za pomoc i podesłanie linku?

• Aive zmienił(a) tytuł na ETS2 crashuje z modem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...