Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Odnośnie Gordon Loadera.

Lukiszi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Mogą korzystać z niego 2 osoby?? Czy będzie wyskakiwał błąd typu "ktoś już jest zalogowany na tym koncie"? Bo Gor. Loader po wstrzyknięciu hacka się wyłącza.

Jeśli mogą to będę wdzięczny jak ktoś podzieli się kontem (nie chce go zhackować, tylko sobie na GCA pograc).

Opublikowano

Raczej nie będzie to możliwe, ponieważ to jest jak normalne logowanie się na koncie forum. - 2 osoby, to wtedy tą pierwszą kick. - przypuszczam...

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Super dzięki. Weisz na to konto musiałem zapracować a nie zebrać jak wszyscy wiesz. Bo niepłacze " niemam 50 postów:( dajcie mi konto!! Posiedzcie godzine i macie gordona takie to trudne??

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Tak super tylko.....PO CHOLERĘ dawać hasło i ID nie na pw jeśli w 5minut jakieś za przeproszeniem powaleńcy od razu zhackują je!

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

Opublikowano

Wszystko ładnie pieknie tylko Gordon głupi nie jest i wprowadził limit. Ci którzy nie maja czasu siedzieć na kompie jak nałogowcy i nie zdarzyli dobić postów bedą sie męczyć. A nie każdy jest "powaleńcem" jak to grzecznie ująłeś.. Moim zdaniem jakaś solidarność powinna być miedzy userami a nie tak jak jest teraz..

LubieDziury.png
Gość Mounthains
Opublikowano

close. Czemu jest tyle topiców z gordonem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...