Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash/freeze po wejściu do gry

Pross

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem ktory przeszkadza mi gre w lige tzn. co jakies 6 gier jak wejde juz do gry to mam freeze po prostu scinka nie moge nic zrobic na ts3 mnie slychac i youtube dziala jak cos lecialo ale nie moge zminimalizowac po prostu nic. Prosze o pomoc dzieki :)

• Aive zmienił(a) tytuł na Crash/freeze po wejściu do gry
Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem byłoby napisać do Supportu, bo nikt lepiej nie zna swojej gry niż wsparcie gry.

Jednakże, możesz jeszcze odpalić menager zadań i gre i sprawdzić w momencie freeza, czy coś nie skacze do 99% zużycia procesora.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

w trakcie grania w inne gry problem występuje? to co opisujesz wskazuje na freez z przegrzania jakiegoś podzespołu, nie szukałbym tutaj winy bezpośrednio przez lol'a.

Opublikowano
Dnia 14.12.2018 o 16:59, xOstateczny napisał:

Najlepszym rozwiązaniem byłoby napisać do Supportu, bo nikt lepiej nie zna swojej gry niż wsparcie gry.

Jednakże, możesz jeszcze odpalić menager zadań i gre i sprawdzić w momencie freeza, czy coś nie skacze do 99% zużycia procesora.

I cyk błędna odpowiedź - nawet sam Riot nie zna dobrze swojej gry. 

Stawiam na procesor - grafa nie powoduje freeza tylko któryś core z procka powoduje ten chwilowy lag. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
Dnia 14.12.2018 o 16:59, xOstateczny napisał:

27 minut temu, Creative napisał:

I cyk błędna odpowiedź - nawet sam Riot nie zna dobrze swojej gry

Stawiam na procesor - grafa nie powoduje freeza tylko któryś core z procka powoduje ten chwilowy lag. 

i cyk jedyneczka za czytanie ze zrozumieniem.

15 godzin temu, Dakos napisał:

w trakcie grania w inne gry problem występuje? to co opisujesz wskazuje na freez z przegrzania jakiegoś podzespołu, nie szukałbym tutaj winy bezpośrednio przez lol'a.

Przegrzania może nie, ale podczas gry możliwe, że procesor wariuje i skaczemu do 99%. Żaden inny podzespół nie powodowałby freezu, no i jak długo to trwa, czy cały czas czy tylko na moment i potem odlagowywuje?

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

@xOstateczny, @Creative dzięki za korektę. 

@Topic

pobierz jakiś program który mierzy temperatury procka i zobacz jakie masz temperatury na procku podczas grania w lola. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...