Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygląda pong? Gdzie go wpisać?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, próbuje włączyć ClassicMT2 na Kamermodzie i mam juz ip i porty tylko jest "zostaniesz połączony z serverem", dowiedziałem się że to wina pongu więc zacząłem szukać i szukać i doszedłem do czegoś takiego:

60d08cf0eace.png  Czy tutaj jest gdzieś widoczny pong ? (dokładnie nie wiem jak on wygląda) 

a druga sprawa jak już zdobęde ten pong to mam go wpisać w pliku serverinfo.exe (zdjęcie poniżej)

2a2cc340eb76.png

i tutaj pojawia się moje kolejne pytanie, gdzie mam wpisać ten pong? 

Za pomoc rozdam Plusy !

Z góry dzięki

Opublikowano

Z tego co się orientuje to masz złego moda pobranego. Od roczników 2012+ klient nie korzysta z pongu (Informacja ze strony twórcy moda).

Zostaw lajka ;)

Opublikowano
14 minut temu, Mical napisał:

Z tego co się orientuje to masz złego moda pobranego. Od roczników 2012+ klient nie korzysta z pongu (Informacja ze strony twórcy moda).

Kurde więc jak zrobić żeby ten kamermod sie połączył z ClassicMT2 ? wszystko mam zrobione dobrze aż do momentu "zostaniesz połączony z serverem"

• Aive zmienił(a) tytuł na Jak wygląda pong? Gdzie go wpisać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...